smsdeliverer написа:...
Благодаря, лично мен това ме удоволетворява като отговор и много хора биха си направили изводите от този отговор, може би и аз затова го взех не нов, но на 11 мес и на 11к км(но на цена с 1/3 по-малко от нов), според мен и аз ще се пенсионирам с него с мойто каране.
От къде го намери?
От обява или...
Защото и аз се оглеждах за такъв върнат от лизинг (или нещо подобно), ама не намерих...
Rudy написа:Причината не е в модела/колата а в теб - нали писа как ще се пребориш със застрахователите - може и да успееш, ама и те не се дават лесно. Иначе части има, стига да има кой да ги плати. ТМА доставят от слада в Солун до 2 седмици. Да не говорим, че има и алтернативни варианти, ама явно на теб не ти изнася и не бързаш да си оправиш колата.
Ами да. Борбата със застрахователите е трудна.
И напротив - бързам да си оправя колата, но не на всяка цена. По последна информация частите са поръчани през друга фирма, както и предполагах.
Иначе офертата за предно стъкло от ТМ беше с доставка 2 дни, а за капака 15 дни. Но фактурите естествено не се одобриха от Армеец, което се и очакваше де. Въпроса беше да ги накараме те да кажат как да бъдат закупени частите, като никоя доверена на тях фирма не може да ги предостави.
Борбата продължава, като се надявам в следващите 2 седмици да имам някакъв вид успех.

Иначе алтернативни варианти в България няма. Аз не приемам алтернативен вариант да купя стъкло и капак през ибей, ако това имаш предвид на алтернативен вариант. Всичко трябва да стане с фактури, а в България няма преден капак и стъкло за Приус. За това поръчката от Армеец се дава на една фирма, която да направи внос на въпросните детайли, които трябват. Иначе да, алтернативен вариант е да отида до ТМ, да поръчам каквото ми трябва и да отсвиря застрахователите. Е, това няма да го направя и не го приемам като алтернативен вариант.