Като гледам как върви проекта на колегата Нико, реших и аз да ви споделя как развалих семейния автомобил преди 2 години горе-долу.
Ето така започна всичко....
И турбото
Турбото е от Мареа 2.4 ТДИ с оригиналния си кулер в началото.
Мотора е сток. Колата си върви вече 29000км (9,5:1), чак не вярвам колко е здрав този мотор. Колата се кара на ГИ. Такава си беше идеята от самото начало, но сега се замислям за Мега.
Carina E Turbo
Re: Carina E Turbo
След като е подкарах осъзнах, че 14-ките и идват малки... затова минах на 16-ки от 7-ма генерация Селика, благодарности на Нико, че си ги свали от неговата селика biggrin.gif
Тъй като уредите не си отиваха с освелетнието на таблото реших и то да бъде подменен с LED. В момента съм се замислил за спортно окачване. Ако някой може да предложи нещо ще съм благодарен.
В последствие при опита си да стигна до един трафопост(не съм много сигурен дали се пише така biggrin.gif ) преди да изгори фирмата, в която работя закачих колата отдолу и изкъртих интеркулера. Така се сдобих с нов по-голям.
Междувременно реших да сложа някой уред в колата....
Само, че нямам снимка на крайния вариант, довечера ако се сетя ще ги снимам. Тъй като уредите не си отиваха с освелетнието на таблото реших и то да бъде подменен с LED. В момента съм се замислил за спортно окачване. Ако някой може да предложи нещо ще съм благодарен.
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5
Дали ще станат за хечбека? Знаеш ли с колко се снижава колата с тях?
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5
Подобренията няма ли да ги видят другите съфорумници или само аз ще им се радвам
Пружините приготвени за монтаж...уредите преместени на колконката на стъклото...все хубави работи 

celica s peika....ama si e moq
Ето е с ниските пружини...малко е мръсна но няма значение
- Прикачени файлове
-
- 20140927_1920041.jpg (609.21 KiB) Преглеждано 3265 пъти
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5