Катализатор
Катализатор
Здравейте, преди около месец си купих toyota corolla 1.6 vvti .Оказа се че единия от 2та катализатора не работи.Ходих в toyota и те ми искат 2000 лева за нов.Питах разпитвах , разбрах че в крафт слагали някакви гърнета които замествали катализатора,други ми казват да си махна каталзатора и да си сложа тръба която да влиза в ламбдата.Според вас какво да направя,благодаря предварително 

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Катализатор
Най-доброто, което можеш да направиш е да се обадиш на Дидо - 0887 839893. Това е човекЪТ!!! Отиваш, маха ти катализматора, оправя ти сондите, прави я да ти звучи заводско или както искаш и си отиваш доволен и колата не се засира. Оакат ли ти гърнетата, не само чекове и луд разход, ами и вървенето може да ти скапят, да не говорим, че може да бръмчи, бучи и кви ли не още глупости. Бензиновите САМО при Дидо! И аз ще ходя скоро при него, само да ми остане време, че брат ми прецака един бензин щото не слуша и сега е нема такова бръмчало досадно.....
Но това е само АКО искаш мнение
П.П. Не че дизеловите не ги може - даже напротив biggrin.gif
Но това е само АКО искаш мнение

П.П. Не че дизеловите не ги може - даже напротив biggrin.gif
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
У Софето е брат. По околовръстното след Бояна мисля беше. Но името на сервиза все не мога го запомна biggrin.gif
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Ето:Me4oKyX написа:У Софето е брат. По околовръстното след Бояна мисля беше. Но името на сервиза все не мога го запомна biggrin.gif
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=16421
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
- ffsolutions
Полезен линк, благодаря Веско! 

2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел