prius 3 написа:
Господин Чукча, пак ти казвам, че си една голяма чукча+дървен философ в допълнение. Един пост преди твоя съм ти го написал, но пак не четеш, а философстваш.
Значи викаш заради задвижването си го взел. Абе ти да не се возиш под предния капак на колата. Преди беше казал, че в багажника отзад си щял да се возиш. К'во стана, как е отзад? Повози ли се? Пробвай сега отпред, да видиш как е!

Ама внимавай с токовете, че може да почне по-силен ток да те бие и тогава не знам какви ще ги каканижеш тук. laugh.gif
За разлика от теб, аз колата съм си е взел не само заради задвижването. И не ме е срам да си го призная. Харесва ми цялостно, а купето е един голям бонус според мен. Ергономично, широко, удобно и функционално от всякъде с всички екстри на марката и допълнителни такива, които не се предлагат в други модели . Ей, за т'ва съм си е взел, а не като някой хора, заради задвижване само, което според мен е извънаредно тъпо. Да си вземеш кола само заради задвижване, а всъщност да те отвращава интериора. Баси филма в който си се вкарал...

Имам ли право на избор и на мнение според теб?
Ако имам, то съм си казал за какво съм го взел.
Същото мога да кажа и за теб, че е извънредно тъпо да вземеш тази ненормална кола. Нито е ергономична, нито широка за размерите си. Ама на теб ти харесва и аз съм ОК с това. И си решил, че е широка и то пак съм ОК с това.
Ти защо не си ОК с моето мнение, че колата съм я взел заради техническото изпълнение на силовия агрегат, а не заради тъпия и евтин интериор?
Или ти знаеш по-добре за какво съм я купил, а?
Пак да те питам обаче, защото ми избягваш въпроса 3 пъти. Къде е прожектирането на стъклото в базовото изпълнение на Приус, който се продава в България, както твърдиш, че дори и това е било в базовото оборудване?
Аз лично го виждам, че дори е само в СОЛ версията в България, а да речем в Италия си е в базовата версия.
Явно въобще не си наясно какво включва базовото оборудване на Приус.