BOz написа:prius 3 написа:Чукча не само писател, но и дървен философ. biggrin.gif Какъв Катар, какви 5-ци те удариха в главата не стана ясно, но ти си знаеш! сега ще продължаваш да вадиш от 10 кладенеца вода, за да се мъчиш да докажеш колко си прав. Ето, дадох ти линкове, гледай и чети, а не да си чешеш пръстите! Ако имаш желание за чат, не си познал! На българския сайт са ти го дали на картинката, ако не си го видял случайно! То малко твоята работа започва пак да заприличва на скърцащите и тропащи пластмаси, 10-годишния живот на батерията, невъзможността ти да влизаш в гаража зимно време, невъзможността ти да спираш с Приус и още и още глупости. Ако някой си води записки, доста хумористична книга може да се образува. laugh.gif И накрая за капак на всичко си взе „кофти“ Приус, след цялото това плюене. Е да де от по-'убавия си взел, т.е. П2 с качествения интериор!

Не ми отговори на горния въпрос за ХУД-а. Защо ли!?
Аз ще
предположа - защото в Германия е бил стандартна екстра, а ти си си мислил, че навсякъде е така. Както и за камерата.
И съм си взел Приуса
само заради задвижването. Интериора е страшен боклук. Ама не ми пречи да го призная, за разлика от теб.
Хайде, поздрави.
Господин Чукча, пак ти казвам, че си една голяма чукча+дървен философ в допълнение. Един пост преди твоя съм ти го написал, но пак не четеш, а философстваш.
Значи викаш заради задвижването си го взел. Абе ти да не се возиш под предния капак на колата. Преди беше казал, че в багажника отзад си щял да се возиш. К'во стана, как е отзад? Повози ли се? Пробвай сега отпред, да видиш как е!

Ама внимавай с токовете, че може да почне по-силен ток да те бие и тогава не знам какви ще ги каканижеш тук. laugh.gif
За разлика от теб, аз колата съм си е взел не само заради задвижването. И не ме е срам да си го призная. Харесва ми цялостно, а купето е един голям бонус според мен. Ергономично, широко, удобно и функционално от всякъде с всички екстри на марката и допълнителни такива, които не се предлагат в други модели . Ей, за т'ва съм си е взел, а не като някой хора, заради задвижване само, което според мен е извънаредно тъпо. Да си вземеш кола само заради задвижване, а всъщност да те отвращава интериора. Баси филма в който си се вкарал...