И после можеш да повръщаш без женати да ти се кара на сутринта докато чисти колата.Vesko написа:И не те глобяватslowtraveler написа:Друг е въпроса, че с таксито можеш да фиркаш![]()

И после можеш да повръщаш без женати да ти се кара на сутринта докато чисти колата.Vesko написа:И не те глобяватslowtraveler написа:Друг е въпроса, че с таксито можеш да фиркаш![]()
Не правим сметки, а отчитаме статистикатаnowyaris написа:... Преди да купите тези скъпи автомобили правихте ли ги тези сметки ?
+100colyo написа:В общи линии излиза, че ако човек не е болен на тема коли като мен и ще кара от дъжд на вятър, по-добре да ползва такси. Според една статистика повече от половината автомобили в България минават по-малко от 8 000 км на година. Като прибавим и липсата на места за паркиране, скъпите авторемонтни услуги, данъци, застраховки, винетки и т.н. и ако човек може да се придвижва до работното си място с обществен транспорт, по-добре да се освободи от един от най-големите си "харчове" в семейния бюджет. Масово народа си купува коли единствено от "снобария" и в комбинация с ниско ниво на шофьорско майсторство, единствено създава излишен трафик по пътищата.
Нормално е,никъде не търси причината.При мен компютъра показва с 1,5л. по-малко от реално изгореното.Така,че карай си колата без да се притесняваш.petar40m написа:Здравейте.Извънградско-София -Русе-София-7.6л/100км/сметнато с допълване до горе на резервоара и 5.5л/100км/по компютър.Градско-София-8л/100км/сметнато и 6.6л/100км/по компютър.Нормална ли е разликата на разхода сметнат по резервоар и разхода по компютър и ако не е,къде да търся причината?
Точно този маршрут не съм го засичал. Ходя на северното черноморие, а южното съм го отсвирил.scorpion написа:Колега, интересно ми е (ако сте засичал) разхода на магистрала Примерно Сф-Бургас със максимално допустимата скорост. Иначе този смесен разход е чудесен !prius 3 написа:При нормално каране среден разход под 4/100. Под нормално да се разбира без сериозно настъпване и движение до 15км/ч над разрешеното. 50% градско, 25% магистрала и 25% извънградско.
Потребители разглеждащи този форум: WoLF и 6 госта