Здравейте, от няколко дни съм собственик на Корола '98 г. (предполагам че се води Е11) 1,3 80 и ...... конски сили. Та моля за някои съвети и помощ.
- На таблото е осветен само скоростомера - насочете ме къде да видя как се разглобява и се сменят крушки.
- Конзолата с врътките за парното също не свети
- Не се включват дългите светлини - като дръпна лостчето премигват, индикатора за дълги също пресвятка, но не се задържат - аз ли не правя нещо както трябва или има проблем с реле или предпазител.
- Индикатора за еарбега свети постоянно - предпазител ли е или някаква букса разкачена, или по-сериозен проблем.
- Къде се намират предпазителите.
Благодаря
Нов собственик на Корола е11 с въпроси
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Re: Нов собственик на Корола е11 с въпроси
За дългите, лостчето го бутни напред. За подсветката на таблото и еърбега си намери добър жичкаджия щом намирането на предпазителите те затруднява.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
- Има два винта в горния край, които като се махнат можеш да си свалиш приборното табло и да си смениш крушкитеpepo_g написа:Здравейте, от няколко дни съм собственик на Корола '98 г. (предполагам че се води Е11) 1,3 80 и ...... конски сили. Та моля за някои съвети и помощ.
- На таблото е осветен само скоростомера - насочете ме къде да видя как се разглобява и се сменят крушки.
- Конзолата с врътките за парното също не свети
- Не се включват дългите светлини - като дръпна лостчето премигват, индикатора за дълги също пресвятка, но не се задържат - аз ли не правя нещо както трябва или има проблем с реле или предпазител.
- Индикатора за еарбега свети постоянно - предпазител ли е или някаква букса разкачена, или по-сериозен проблем.
- Къде се намират предпазителите.
Благодаря
- махаш врътките и имаш два винта зад тях, които като развиеш, можеш да си свалиш конзолата и да си смениш крушките
- за дългите светлини, колегата мехаННик ти е казал
- индикатора свети заради спад в напрежението и трябва да се ресетне компютъра на възглавниците, за да изгасне лампата
- предпазители имаш в двигателния отсег, както и зад капачето, в ляво от волана
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Благодаря, за информацията и съветите от всички.
До сега съм карал само Рено, та за това съм малко не ориентиран в японката.
Вече имам и дълги светлини
Твърде е възможно да е имало спад на напрежението на еарбега, защото в автокъщата клемите на акомулатора бяха откачени (явно ги закачат когато има оглед)
До сега съм карал само Рено, та за това съм малко не ориентиран в японката.

Вече имам и дълги светлини

Твърде е възможно да е имало спад на напрежението на еарбега, защото в автокъщата клемите на акомулатора бяха откачени (явно ги закачат когато има оглед)