Здравейте ! Имам проблем със радиото на королата . В момента който го пуснеш започва да пука в колоните и да премигва дисплея! Пускал съм го спирал съм го много пъти пак така (и при за гасена и при запалена кола го прави и на друга станция също) . Ако колата се покара извесно време после работи нормално . Отворих го имаше един идбил смд елемент подмених го със друг но проблема си остана :(
Някакви идеи???
Пукащо радио
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Re: Пукащо радио
Преди време карах една хонда и имаше проблем с радиото.Тогава проблема се оказа,че предишния собственик беше сложил менте ксенони.KU4E_DUX написа:Здравейте ! Имам проблем със радиото на королата . В момента който го пуснеш започва да пука в колоните и да премигва дисплея! Пускал съм го спирал съм го много пъти пак така (и при за гасена и при запалена кола го прави и на друга станция също) . Ако колата се покара извесно време после работи нормално . Отворих го имаше един идбил смд елемент подмених го със друг но проблема си остана :(
Някакви идеи???
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
Re: Пукащо радио
Не е това защото нищо по колата не е правено допълнително.С оригиналните заводски фарове и крушки се кара .