Неописан индикатор в Тойота Авенсис дизел
Неописан индикатор в Тойота Авенсис дизел
След като бях забравил мигащите светлини 3 часа, светна индикатор под индикацията за температурата на двигателя. В сервиза казаха, че е свързано с осветлението на таблото. Но не знаеха как да се деактивира. Колата пали нормално. Приложил съм снимката на таблото. Знае ли някой какво се прави в този случай?
- Прикачени файлове
-
- image.jpeg (124.49 KiB) Преглеждано 2100 пъти
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Неописан индикатор в Тойота Авенсис дизел
Като включиш фаровете изчезва ли ?
Или при промяна на осветеността на таблото (при включени фарове) ?
Или при промяна на осветеността на таблото (при включени фарове) ?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Пробвай с рестартиране,като извадиш едната клема на акумулатора за 15 минути.Ако не стане,има колега,който си предлага услугите с чистене на грешки.В замяна иска да му се разреши да събере технически данни от колата ви, защото разработвал някакво приложение за Андроид.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
Аз имам Т25-ца от година и малко. При мен тази лампа си свети откакто купих колата. В началото търсих инфо, но не можах данамеря нещо съществено. По форумите четох, че индикира проблем в инструменталното табло в следствие изгорял лед, дори студена спойка. при мен на диагностика не дава никаква грешка.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Тази лампа при мен свети откакто имам колата , най-вероятно служи за подсветка на бутончето , от което се регулира осветеността на километража , защото в тъмното е възможно да не се нацели от първия път.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Тази лампа винаги ми е светила. Не мисля, че е индикатор за грешка.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
В книжката на колата нищо ли не пише за този индикатор?
+1.iovkito написа:Тази лампа при мен свети откакто имам колата , най-вероятно служи за подсветка на бутончето , от което се регулира осветеността на километража , защото в тъмното е възможно да не се нацели от първия път.
Точно за това е .
-
- Получена благодарност: 1 път
+1memorex написа:+1.iovkito написа:Тази лампа при мен свети откакто имам колата , най-вероятно служи за подсветка на бутончето , от което се регулира осветеността на километража , защото в тъмното е възможно да не се нацели от първия път.
Точно за това е .