problem s klimatik
problem s klimatik
kolegi kato pusna klimatika tragva za 5sek.i izkluchva kato zapochva da miga butona za vkluchvane.ima li niakoi na ideia dali e niakoe rele ili neshto drugo.pri vsiako puskane tragva isled 5sek. spira.(stava vapros za toyota picnic benz.2000
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Re: problem s klimatik
Не се чуди , че няма мнения , заради идиотското писане е. 

Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
+1
Нали някой трябва да те разбере, за да ти отговори!
Нали някой трябва да те разбере, за да ти отговори!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Получена благодарност: 1 път
Колега, провери фреона на климатика!haled написа:kolegi kato pusna klimatika tragva za 5sek.i izkluchva kato zapochva da miga butona za vkluchvane.ima li niakoi na ideia dali e niakoe rele ili neshto drugo.pri vsiako puskane tragva isled 5sek. spira.(stava vapros za toyota picnic benz.2000
- kaloian311
Колега, що не го накара направо компресора да смени?Говорите на изуст без да без да имате някаква представа за ел. инсталацията на Пикника.Защо първо да не се пробва сам пред входа за евентуалено отстраняване на проблема а чак след това да го пращате по-майстори.До колегата задал въпроса,да наистина е възможно да е от релето на компресора,намира се в двигателният отсег,размени го с това на клаксона и пробвай,ако имаш и други въпроси пиши ми на Л.С.scorpion написа:Колега, провери фреона на климатика!haled написа:kolegi kato pusna klimatika tragva za 5sek.i izkluchva kato zapochva da miga butona za vkluchvane.ima li niakoi na ideia dali e niakoe rele ili neshto drugo.pri vsiako puskane tragva isled 5sek. spira.(stava vapros za toyota picnic benz.2000
И на мен ми се случва същото един път седмично (мигането на копчето). Изключвам го и пак го включвам и си заработва. Някой да е решавал този проблем?
Авенсис 3S-FE
- kaloian311
Мисля че съм отговорил на въпросът ти по-нагоре в тематаceko26 написа:И на мен ми се случва същото един път седмично (мигането на копчето). Изключвам го и пак го включвам и си заработва. Някой да е решавал този проблем?