Здравейте,
почистиха ми дроселовата клапа и след това двигателя държи високи обороти (около 1300-1500). Другото нещо е, че ако карам с около 90 км/ч и изключа от скорост оборотите играят между 1000 и 2000. Някой има ли идея от какво може да е. Това което направиха е да я демонтират и я напръскаха със някакъв спрей. Човека, който я чисти я закачи на компютър и каза, че няма грешки и ми каза да карам така известно време и щели да паднат. Става въпрос за Тойота Корола 1.6 VVTI, 2008 година.
Високи обороти
Re: Високи обороти
Здрасти колега.Правил съм го това почистване на предишната ми кола.След почистването имаше наистина по високи обороти,но не чак толкова.След време,може би като се по-задръсти,си се оправиха от самосебеси.Дано и при теб да се получат нищата.v_shopov написа:Здравейте,
почистиха ми дроселовата клапа и след това двигателя държи високи обороти (около 1300-1500). Другото нещо е, че ако карам с около 90 км/ч и изключа от скорост оборотите играят между 1000 и 2000. Някой има ли идея от какво може да е. Това което направиха е да я демонтират и я напръскаха със някакъв спрей. Човека, който я чисти я закачи на компютър и каза, че няма грешки и ми каза да карам така известно време и щели да паднат. Става въпрос за Тойота Корола 1.6 VVTI, 2008 година.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
- v_shopov
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Високи обороти
Проблема се оправи, като откачих акумулатора за 15-20 минути. Трябвало е да се рестартира компютъра, тъй като се е нагодил към замърсената клапа. В момента оборотите са около 600-700 при загрял двигател. Лека вечер на всички!
Toyota Corolla 1.6 VVTI, 91 kW, 2008