мултиинформационен дисплей-Corolla 1,4i
мултиинформационен дисплей-Corolla 1,4i
Здравейте, колеги. От скоро си взех Toyota Corolla 1,4i(97кс)-2004г и съм нов член на клуба. Имам следният проблем: радиото ми работи, но мултиинформационният дисплей не показва нищо, както и часовника под него. Ако някой е имал подобен проблем, ще съм благодарен да науча повече за неговото отсраняване. До скоро!
Re: мултиинформационен дисплей-Corolla 1,4i
Здравей , на дисплея на радиото като натиснеш NAVI ти излизат моментен разход, среден разход и средна скорост. Какво точно не ти излиза? Това което виждаш от долу не е часовник.
Здравей! Като запаля двигателя, дисплея само свети. Единствено ми работи радиото и СД-то. Мога да сменям станции, но на дисплея нищо не се изписва. Каквото и копче да натисна няма никакъв резултат. При натискане на NAVI нищо не излиза.
- Прикачени файлове
-
- photo
- IMG_0190.JPG (1.77 MiB) Преглеждано 1284 пъти
В понеделник ще закарам колата при радиотехник. Ще пиша какъв е резултата. До скоро!
Здравейте! Днес, след ходенето ми до майстор за дисплея, не останах доволен. Човекът не можа да оправи дисплея и ми каза че трябва да се смени целия мултиинформационен дисплей. Когато имам свободно време ще отида до Toyota, но доколкото чувам там говорим за цифри.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В ТМ Ауто не правят такива ремонти. Мен ме изпратиха в Пансервиз, където ми решиха проблема (външен специалист на име Светлин).
От ТМ ми предложиха ново радио за около 2600 лв.
От ТМ ми предложиха ново радио за около 2600 лв.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Този Пансервиз в София ли се намира? Намерих втора употреба радио за 100 лв. От друга кола Toyota Corolla ще бъде ли проблем да се монтира на моята?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ако е работещо го вземи и направо го смени, защото цената е добра. Ремонтът вероятно ще е по-скъп.
Ако ти се занимава с ремонти, после се опитай да поправиш твоето.
Ако ти се занимава с ремонти, после се опитай да поправиш твоето.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.