Здравейте,
за жалост след като вече няколко месеца интензивно карам колата си стана ясно, че не съм имам късмет :(
Доста неща смених заради лошата поддръжка до момента, сега обаче предстои сякаш най-сериозния ремонт.
д4д 116 коня дизел, смяна на съединител и маховик :( Моля споделете съвети и цени за този ремонт. Доколкото чувам ще е над 1000 лв.
Съединителя лека по лека става по твърд, вече е доста твърд, друго странно нещо е, че когато колата е загряла имам чувството, че съединителя става по твърд и почва да отделя по-високо отколкото при студена кола...
Мога ли да сложа маховик от бензиновата Тойота и после ( ако се наложи ) да се сменя само съединителя и каква е ориентировъчната цена на цялата процедура + частите ?
п.п Все още никъде не успяха да разберат защо колата между 80 и 110 км на пета има вибрация по купето, на лоста и педала... някой предположиха, че е защото имам луфт на предно вътрешно каре, но над 300 лв не ми се дават само заради едно предложение... някакви идеи или препоръки към човек, който може да реши проблема? Може да ида и до Тойота накрая....
Благодаря.