ПОМОЩ КОЛЕГИ!!!
- WB_Drifter
ПОМОЩ КОЛЕГИ!!!
КОЛЕГИ просто вече незнам какво да правя, буталата на спирачните
апарати са ми много зле а проверих на много места и намерих само предни
а в ТМ Ауто за задните ми обадиха ебати цифрата 120лв за брой тоест за задните 240лв.
Просто вече незнам къде да търся.
Мерси предварително.
апарати са ми много зле а проверих на много места и намерих само предни
а в ТМ Ауто за задните ми обадиха ебати цифрата 120лв за брой тоест за задните 240лв.
Просто вече незнам къде да търся.
Мерси предварително.
-
60лв на парче е ребилда на заден, и на преден трябва да е толкова, носиш го блокирал, вземаш апарата като нов със сменени гумички и прашници. единственото, което не могат да ти оправят е осичката на ръчната - тя се износва и има луфт.
Караш по Хр.Ботев от Сливница, преди светофара на Симеон свиваш вдясно в една от преките, после в следващата наляво и ще видиш една табела за ремонт на спирачни системи.
можеш и сам да си ги разблокираш - отваряш, чистиш с бензин и сменяш уплътненията - но за задните трябва специален инструмент за да се отворят, с отверка или секач е друдно като са блокирали
Караш по Хр.Ботев от Сливница, преди светофара на Симеон свиваш вдясно в една от преките, после в следващата наляво и ще видиш една табела за ремонт на спирачни системи.
можеш и сам да си ги разблокираш - отваряш, чистиш с бензин и сменяш уплътненията - но за задните трябва специален инструмент за да се отворят, с отверка или секач е друдно като са блокирали
status: за БАН
-
- Обратна връзка:
rebuilda mojesh sam da go napravish ponachalo, niama nujda za 60lv na parche spored men. POnachalo komplekta za rebuild na 2 struva okolo $15 ot toyota, sia v BG ne znam kolko sa.
kato razglobish mojesh da gi zanesesh na sand blasting a moje i ne, ne e zadaljitelno. ponachalo butaloto kazvat da se vadi sas vazduh pod naliagane (kompresor), kato se nadue prez bleeder-a (tam otkadeto se obezvazdushavat spirachkite). ne znam moje i sas sekach i otverka da stava.
zadnite butala bi triabvalo da sa kato na vint, te triabva da se razvartiat za da izleznat, potarsi, bad_dog beshe pusnal edna kartinka s ustroistvoto na aparatite.
kato razglobish mojesh da gi zanesesh na sand blasting a moje i ne, ne e zadaljitelno. ponachalo butaloto kazvat da se vadi sas vazduh pod naliagane (kompresor), kato se nadue prez bleeder-a (tam otkadeto se obezvazdushavat spirachkite). ne znam moje i sas sekach i otverka da stava.
zadnite butala bi triabvalo da sa kato na vint, te triabva da se razvartiat za da izleznat, potarsi, bad_dog beshe pusnal edna kartinka s ustroistvoto na aparatite.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
С отверка или секач определено няма да стане но едни по добри разпъващи се клещи стават иделно,защото задните буталца са на резба и се вадят с въртеливо движениеможеш и сам да си ги разблокираш - отваряш, чистиш с бензин и сменяш уплътненията - но за задните трябва специален инструмент за да се отворят, с отверка или секач е друдно като са блокирали

- WB_Drifter