Така повечето проблеми са отстранени от колата, сменихме ролки ремъци, водна помпа масла.
Също така двете предни биалетки.
Забелязвам обаче други леко притеснителни неща. Двама майстори гледаха предницата и казаха, че биалетките са разбити и са смяна и заради тях чувам едно потропване от пред. Лошото е, че след смяната им потропването остана. Чува се доста глухо и не когато съм в дупки, а по скоро когато карам на неравен път. Потропването е от лявата страна и пак казвам, че е доста глухо, но пък аз си го чувам и естествено ме дразни... какво мислите може да е ?
Това, което най много ме притеснява обаче е поведението на колата при скорост 90 километра на 5-та. Колата доста се мъчи... с 90 на 5-та съм с около 1800 оборота и се усеща все едно колата иска 4-та... смисъл едни леки вибрации на педала, а и в самото купе, като мине 100-те километра и е ок. В същото време на 4-та и с 1400 оборота не го прави тоя номер. Това доста повече ме притеснява, но на този етап нямам идея каква може да е причината и дали не е нормално това ( силно ме съмнява ) Не мисля, че колата е направена извън града да се кара на 4-та. Вие как мислите ?
Майсторът каза, че дизелите се нуждаели от обороти, ОК така е, но според мен има някакъв проблем, който за сега е неизвествен, но трябва да резрешим

Остана ми да сменя и гарнитура на капака. Има лек теч и около едната дюза, там или са някаквъ опръстени или някакви гумички не знам и аз, но и тях трябва да сменя.
Моля за съвет преди да закарам колата на някой некомпетентен майстор...