Nacis undercover
- LordDigital
- СупраДжия
http://rallyclassified.com/maggkrabar написа:Единственото место дето знам да продават е:LordDigital написа:Ке му требат още толкоз паре ,че и от горе за мита и акцизи. Не си заслужава ,от тука може да се намери ефтино STi дето е размазано (на таван трудно скачат ,ма удар от зад ,от страни...) - случва им се и не ги дават скъпо оти са ацкииииииии тежки за дърпане.maggkrabar написа:поздрави за бигачката![]()
един познат се интересува дали може в щатите да се намери някакво STi - нали преди време бяхте гледали някакво подготвено за рали към $8000 - нещо такова го интересува, иска да си го докара до БГ да кара по ралитата. някакво полезно инфо?
Та Карантиа от STi + edna Leka Impreza 2door ot tez Sinite i eto ti perfekto RallyAvtomobilche:)
Техното беше малко сложно ,намериха го на Ebay ,но Кану като ДъртМушеник успя да го спазари извън Ebay. Късмет беше от краи до краи. Колата е WRX ,вероятно е минавала Хомогенизациа по SCCA - които не изкат пожарна система.
Иначе от STi ,може да се свали всичко - трансмисия ,раздатка ,полуоски ,спирачки ,двигател и да се прати като резервни части за България. Самото купе ,дефакто е купчина ламарина ,която може да се вземе от всяко едно учукано натурално субару...

-
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Eto rezachkata
- Прикачени файлове
-
- sub5.jpg (45.22 KiB) Преглеждано 3377 пъти
-
- sub4.jpg (45.85 KiB) Преглеждано 3377 пъти
-
- sub3.jpg (60.31 KiB) Преглеждано 3377 пъти
-
- sub2.jpg (50.77 KiB) Преглеждано 3377 пъти
-
- sub1.jpg (41.44 KiB) Преглеждано 3377 пъти

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- LordDigital
- СупраДжия
-
-
- Обратна връзка:
kolega propusnal si neshtomaggkrabar написа:изпъната е гадинкатамного е хубава!
но нали беше само WRX? защо цялата е в лепенки STi?

inache mnogo e hubava!

i ne moga da razbera kvo ne ti haresvat kopchetata ... e sigurno ako gi vidish v 3d i gi pipnesh e drugo no vse pak ne e tragedia
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Zna4i parvo WRX-a E tva koito go polzvame za Rally samo ili kato nqma ko da karame s KANU i e obsht
http://new.photos.yahoo.com/martoshkata ... 2329538720
A tova si e STI i mi e noviq evryday driver . Pak za kop4etata nqma da me razberete pove4eto shotot se pak ne ste fenove na nemski koli . A pak az do predi 1 sedmica si bqh sas golf4eto . A pak glei za kvo stava na stock kola i e se polzva gofriran marku4 i izolirband. ( tva e kabela za boostgage-a )
Ta nAKETA tva e ve4erta kato q iskarah ot dilara te q omazaha pak i na mene ne mi pre4i te gumite anyway sa super4erni
http://new.photos.yahoo.com/martoshkata ... 2329538720
A tova si e STI i mi e noviq evryday driver . Pak za kop4etata nqma da me razberete pove4eto shotot se pak ne ste fenove na nemski koli . A pak az do predi 1 sedmica si bqh sas golf4eto . A pak glei za kvo stava na stock kola i e se polzva gofriran marku4 i izolirband. ( tva e kabela za boostgage-a )
Ta nAKETA tva e ve4erta kato q iskarah ot dilara te q omazaha pak i na mene ne mi pre4i te gumite anyway sa super4erni
- Прикачени файлове
-
- Picture 045.jpg (44.03 KiB) Преглеждано 3352 пъти
-
- Picture 044.jpg (36.05 KiB) Преглеждано 3352 пъти

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

-
- LordDigital
- СупраДжия
Да Централния му е Електронно Регилируем ,iavno e MultiPlate Clutch - chudq se dali nema Pachove da stava 100% zadno imas li info?maggkrabar написа:aaa, ясно, значи сте импресаджии до гуша щом имате две такива оръжияможеш ли да удариш една снимка под капака?
има ли електронно регулиране на централния диф?
Inak mai do 70% moze da prehvyrli na zadnite gumi ,ma tva mi se struva che e BaseLine (SteadyState) t.s. kato trygnes da driftis pocva da prehvyrlq vyv zavisimost ot prevyrtaniata... Probvahme go veche ,drifti se pocti kato kola sys zadno - NO i prednite gumi dosta izdyrpvat ,ako moze samo zadno da se naprai sha e oste povece Phun i KORD nema da moze da si svali usmivkata ot liceto

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Nacis undercover
4akaj, 4e sled vsi4kite buzikni sum zabravilda ti 4estitq.
4estito sus zdrave da q kara6 i mnogo FUN ti pojelavam!
Takiva pojelaniq ot sorta na - bezavarijni mili(km) mislim znae6, 4e nqma pri qponkite!
biggrin.gif
Gledam, 4e si s letni gumi(pone taka se vijda na snimkite), obuj q v edni zimni i si gledaj kefa! biggrin.gif
Da razbirame li, 4e se gotvi Turbo project za Golfarata???
Nqma da se izmukva6 taka po terlici! laugh.gif

4estito sus zdrave da q kara6 i mnogo FUN ti pojelavam!
Takiva pojelaniq ot sorta na - bezavarijni mili(km) mislim znae6, 4e nqma pri qponkite!

Gledam, 4e si s letni gumi(pone taka se vijda na snimkite), obuj q v edni zimni i si gledaj kefa! biggrin.gif
Da razbirame li, 4e se gotvi Turbo project za Golfarata???

Nqma da se izmukva6 taka po terlici! laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!