Здравейте,
Отправям зов за помощ. Имате ли идея дали е възможно да се деактивира само въздушната възглавница на предна дясна седалка на Toyota Yaris от 2001 година. Имам хубаво бебе, което обаче като возя отзад много плаче. Не обича задръстванията и червените светофари, а такива в София ги има начесто. Веднъж така се задави плачейки, че ми изкара акъла. Та ми се иска да я возя отпред до мен, но уви имам залепена лепенка, че е забранено да се слагат столчета. Новите Yaris-и имат опцията за деактивиране с някакво бутонче, но при мен такова липсва. Звънях в Пит стоп и там ми казаха, че единственият начин е да се деактивира въобще airbag-a на цялата кола, но не било препоръчително.
Ще ви бъда благодарна ако помогнете. Така и аз и бебето ще сме по-спокойни на път.
Благодаря и да видим дали ще намерим решение:
Станислава
Деактивиране въздушна възглавница на Toyota Yaris 2001
Re: Деактивиране въздушна възглавница на Toyota Yaris 2001
Колежке, като отворите дясната врата, на таблото би трябвало да има ключалка за изключване на пасажерския еарбег.
Да, но тази опция я има на по-новите модели. При мен уви липсва. Колата е от 2001г.
Станислава
Станислава
Станислава, защо не вярвате на ПитСтоп?Ситуацията е точно такава.На Вашият автомобил не може да се изключи частично само този еърбег.Ако се направи насилствено - да се разкачи от системата, то тя няма да работи коректно, и ще сте без възглавници в колата.
С две думи, правилно са Ви посъветвали да си оставите колата в състоянието, в което е.Разбирам, че сте притеснена, но бебето ще порастне, и няма да имате този проблем.
С две думи, правилно са Ви посъветвали да си оставите колата в състоянието, в което е.Разбирам, че сте притеснена, но бебето ще порастне, и няма да имате този проблем.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Здравейте отново,
Нямам нищо против Пит Стоп. Напротив момчетата са страхотни и аз само там карам моето йори. Просто исках да потърся ако има някое нестандартно решение.
Явно няма такова, уви...на червен светофар бебето ще плаче.
Станислава
Нямам нищо против Пит Стоп. Напротив момчетата са страхотни и аз само там карам моето йори. Просто исках да потърся ако има някое нестандартно решение.
Явно няма такова, уви...на червен светофар бебето ще плаче.
Станислава
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Този баща с каменно сърце ли е?
На Деси и купиха нов РАВ4 за да не плаче бебето.

На Деси и купиха нов РАВ4 за да не плаче бебето.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!