Здравейте, имам Приус3 от 2008г. и за мое нещастие установих, че малкият акумулатор ми е издъхнал :/ .. на ноего пише само toyota 12v и нищо друго :/
долу горе колко струва нов и дали евентуално може да се зареди ?
акумулатор за toyota prius
Re: акумулатор за toyota prius
сега видях в амазон зената му е $147 ако точния модел за мен
а има ли някоя по- евтина алтернатива ?
а има ли някоя по- евтина алтернатива ?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Добре е да си попълните профила - за коя част на света питате?
По принцип всеки автомобилен 12В акумулатор, който влиза в габаритите би станал...
Все пак това акумулаторче се ползва само за 'стартиране' на електрониката, и за поддържане на радио и т.н.
По принцип всеки автомобилен 12В акумулатор, който влиза в габаритите би станал...
Все пак това акумулаторче се ползва само за 'стартиране' на електрониката, и за поддържане на радио и т.н.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Тойота Добрич:
http://dealers.toyota.bg/dealers/534F2F ... 0675B1E27/
Отиваш там в Тойота, посочваш им модела и ти дават акумулатор Тойота 12V за твоя Приус.
За зареждането - може да го заредиш със зарядно за акумулатори, продава се във всеки хипермаркет. Аз си купих зарядно,когато моят акумулатор на Королата се беше изтощил, за да го заредя и да закарам колата до Тойота за нов акумулатор.
http://dealers.toyota.bg/dealers/534F2F ... 0675B1E27/
Отиваш там в Тойота, посочваш им модела и ти дават акумулатор Тойота 12V за твоя Приус.
За зареждането - може да го заредиш със зарядно за акумулатори, продава се във всеки хипермаркет. Аз си купих зарядно,когато моят акумулатор на Королата се беше изтощил, за да го заредя и да закарам колата до Тойота за нов акумулатор.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
За да отиде човек до сервиза, паленето с кабели също върши работа. При хибридите също 

Във всики един магазин-сервиз за акомулатори ще ти свършат работа.На предишния ми автомобил,когато издъхна отидох на бул.Сливница в близост до кръговото,там ми предложиха добра оферта +замерване за отечка и гаранция.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC