Ta az da isprevarq da ne po4nat da me bazikat delslow4o i nAketa .... nishto 4e si zeh STI ostavam veren na nemskkite mashini. I moga da dam edno barzo reviu na STI ...... biggrin.gif
Obshto vzeto ne e to4no samoleta koito e po legendite (sigorno se pask shtoto sam sviknal na supercar

)..... dosta barza kola no!!!! Nikakav interior mnogo shumna i mnogo tvarda ( baq tvarda golfarata sas 2" drop ne beshe tai ) Tabloto e malko mexicansko kop4etata po nego sa malko ot vremeto na Lorda kato bil abitiurent, muzikata e pod sqkva kritika, deferinciala i transaxela se 4uvat prekaleno mnogo, boxera zvu4i kato zazka. Oba4e kolata e bi4e 300hp sa si 300hp kato se ka4ih na ot kam 220 na 300 si e trapka. Drugo neshto koeto me kefi super mnogo e kop4eto za raspredelenie na preden zaden deferincial ( qko se driftva ) Neveroqtno ustoi4iva po rampite, kato po4ne da bqga ot rampata samo i sma4kvash gasta i zahapva dqsnata markirova4na linia . Ima besni spira4ki .
Obshto vzeto sam mnogo happy s kolata zaradi performance-a. Ako normalnite imprezi sa takiva darveta v interior i shum neznam koi balak she gi kupi.
Nacis do krai vash KORDyo