za nai novite znam. 95+ ... 1999? tia malko go izpusnah, puk i sa i super grozni taka che ne me e iad che ne znam nishto za tiah

ami mislia che sa mejdu 1994 i 1999, sled tova izlezna 2000-nata tazi podostrenata, koiato e i do sega, no men pak tia hich ne mi dopada. inache az chetriochkite dosta gi haresvam, stiga da sa hatchback obache, coupe i convertable ne gi haresvam. daje edno vreme gledah za takava da si kupia, no sa mnogo redki i si paziat cenata visoka, ta taka i ne si vzeh. estestveno ot van triabva malko da se pipnat, pone hubavi djanti da se slojat i e gotova, a za interiora strashno mi dopada, dosta sa mi odobni(v segashnata generacia edvam vlizamugabuga написа:da tochno tia. ne znaeh ot koia do koia godina e modela.
No vav stock forma sa uber oogly.tova deto mi go pokazvash e hubavo
predpolagam che ima i znachenie koia godina e dvigatelia. ako ne e mnogo star, triabva da si pishe na samite konektori pet cifren nomer, pone na vsichki koito do sega sam poglednal go pishe(s izkluchenie na vaprosnata Supra).punkara написа:mojesh li da ima udarish po edna snimka i da gi kachish da vidya! mnogo me sumnyava che sa razlichni!jamie написа: Merih 4AGE non-tvis i 7MGTE injectori - buksite NE sa ednakvi.
po tova koeto az sum vizdal, tryabva da sa ednakvi!![]()
mersi,
punky
hmmm, stranno.. no moje i da si napulno prav! az tuka shte gledam da napravya edna snimka na non-tivis buksi, da vidime za edni i sushti li govorime.jamie написа:Punky, нямам фото подръка. Разликите са само в позицията на двете странични "ушички" - оттам и конектора няма как да съвпадне - просто няма да влезе. 4АГЕ инжекторите ми са бежовия тип - 235(215?) сс.
az dori ne sam i vijdal takiva hatchbak (mai shte e liftback si mislia). Iavno sa dosta redki. V novite ne sam se vozil. Izglejdat tesnichki ama i porshetata sa tesniALTEZZA написа:ami mislia che sa mejdu 1994 i 1999, sled tova izlezna 2000-nata tazi podostrenata, koiato e i do sega, no men pak tia hich ne mi dopada. inache az chetriochkite dosta gi haresvam, stiga da sa hatchback obache, coupe i convertable ne gi haresvam. daje edno vreme gledah za takava da si kupia, no sa mnogo redki i si paziat cenata visoka, ta taka i ne si vzeh. estestveno ot van triabva malko da se pipnat, pone hubavi djanti da se slojat i e gotova, a za interiora strashno mi dopada, dosta sa mi odobni(v segashnata generacia edvam vlizamugabuga написа:da tochno tia. ne znaeh ot koia do koia godina e modela.
No vav stock forma sa uber oogly.tova deto mi go pokazvash e hubavo
)
taya kola osven AWD, drugo edva li mojesh da i napravish... ako ti tryabva RWD, smeni kolata sus RWD, i sled tova pochvai da ya pravish.PAKETA_1 написа: 1. rear wheel drive conversion
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта