Надежността на хибридите... 2
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Надежността на хибридите... 2
Прочетох го....
Ама как да не роптая, като волана ми не се връща в изправено положение всеки път? biggrin.gif За софтуерните недомислици д ане говорим.
Ама как да не роптая, като волана ми не се връща в изправено положение всеки път? biggrin.gif За софтуерните недомислици д ане говорим.
- Not_active_user_1
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Няма какво да говорим-дали сте една камара кинти за боклуци.Ако бях аз изобщо нямаше да коментирам,ами щях да си подвия опашката и да разправям че ми е подарък,затова го карам.Vesko написа:Прочетох го....

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Not_active_user_1
Мани, мани, то ако беше подарък да съм го засилил през моста в дерето без да ми е жал, ама пусто пари съм броил за него и сега не смея. Ще си го къткам тоз боклук и друг път да ми е обица на ухото! Първо ще питам във форума какво да си взема, а не да бързам така...nowyaris написа:Няма какво да говорим-дали сте една камара кинти за боклуци.Ако бях аз изобщо нямаше да коментирам,ами щях да си подвия опашката и да разправям че ми е подарък,затова го карам.Vesko написа:Прочетох го....

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Днес пак ми светна жълта лампична на таблото....prius 3 написа:Мани, мани, то ако беше подарък да съм го засилил през моста в дерето без да ми е жал, ама пусто пари съм броил за него и сега не смея. Ще си го къткам тоз боклук и друг път да ми е обица на ухото! Първо ще питам във форума какво да си взема, а не да бързам така...nowyaris написа:Няма какво да говорим-дали сте една камара кинти за боклуци.Ако бях аз изобщо нямаше да коментирам,ами щях да си подвия опашката и да разправям че ми е подарък,затова го карам.Vesko написа:Прочетох го....

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Веско, сигурен ли си, че наливаш одобрена от Тойота течност за чистачки?Vesko написа:...
Днес пак ми светна жълта лампична на таблото....![]()
![]()
![]()

Може затова да ти свършва толкова ненавреме

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Веско,приятелю,другия път кат решиш да си купиш хибрид гледай дали ти е светнала червената лампичка под шапката biggrin.gif .Абе,що не вземеш да ми го подариш тоз скапания хибрид и да си купиш някоя свястна кола после?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Определено не я вземамот ТМАslowtraveler написа:Веско, сигурен ли си, че наливаш одобрена от Тойота течност за чистачки?Vesko написа:...
Днес пак ми светна жълта лампична на таблото....![]()
![]()
![]()
![]()
Може затова да ти свършва толкова ненавреме

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
ЪПсурТ - хибридите са икономичниVesko написа:...Ама явно и бензина не е одобрен, че и той бързо свършва

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Предният път явно съм попаднал на по-качествено гориво. CarSpending ми показа разход 9.97л/100 за последното въвежданеslowtraveler написа:ЪПсурТ - хибридите са икономичниVesko написа:...Ама явно и бензина не е одобрен, че и той бързо свършва

- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Аз ако знаеш колко го карах да ми го "продари", само се оплаква, ама - не. И после к'во вместо да си вземе "някоя свястна кола" си взе още един хибрид, та сега има два...nowyaris написа:Веско,приятелю,другия път кат решиш да си купиш хибрид гледай дали ти е светнала червената лампичка под шапката biggrin.gif .Абе,що не вземеш да ми го подариш тоз скапания хибрид и да си купиш някоя свястна кола после?

-
Ами явно обича бат Веско да му е гадно.Нищо не може да се направи,като е решил да се мъчи - да се мъчи.Явно така му е било писано с автомобилите.Да си дава парите за скъпи коли,да им пълни гушите на бензинджиите и да се чуди къде да си утилизира скапаните крушки.Нека поне със здраве да си ги караRudy написа:Аз ако знаеш колко го карах да ми го "продари", само се оплаква, ама - не. И после к'во вместо да си вземе "някоя свястна кола" си взе още един хибрид, та сега има два...nowyaris написа:Веско,приятелю,другия път кат решиш да си купиш хибрид гледай дали ти е светнала червената лампичка под шапката biggrin.gif .Абе,що не вземеш да ми го подариш тоз скапания хибрид и да си купиш някоя свястна кола после?

- Not_active_user_1
Веско щом при спускане от Шипка прави разход 10/100 с Лекса, няма какво да говорим! biggrin.gif
Нека се мъчи и да му е гадно! Пожелавам на всеки такива мъки с такава кола!

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Той при спускането е правил 0 разход, ама при изкачването е бил 20/100. biggrin.gifprius 3 написа:Веско щом при спускане от Шипка прави разход 10/100 с Лекса, няма какво да говорим! biggrin.gif![]()
Но щом си рекъл-всекимо тази мъка със скапаните хибриди.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
гледам новия is300h би му паснал като разход,но сигурно не и като вървене. biggrin.gif
много ми хареса,особено f sport изпълнението,но за жалост е със задно предаване.иначе с двигател на камри хибрид 2.5 супер!хората правят по 7-8л разход,иначе за състезания is f.
и няма как да му пробутат някое 4 качество,понеже идва директно от тахара,чиста работа!
много ми хареса,особено f sport изпълнението,но за жалост е със задно предаване.иначе с двигател на камри хибрид 2.5 супер!хората правят по 7-8л разход,иначе за състезания is f.

и няма как да му пробутат някое 4 качество,понеже идва директно от тахара,чиста работа!