Akima написа:Честит празник и от мен - макар и на патерици!![]()

Честит Празник!
П.С.Не мога да направя друго освен да се самоцитирам!

Akima
Мнение от zi_zi_top » 03 Мар 2013 18:22
zi_zi_top
Мнение от Japanese_fever » 03 Мар 2013 18:23
Japanese_fever
Мнение от ss_mitko » 03 Мар 2014 09:05
ss_mitko
Мнение от Vesko » 03 Мар 2014 09:17
Защото тези дето са умрели никой не ги е питалzi_zi_top написа:защо руснаците, които са живеели още по-бедно и зле от българите са умрели за нашата свобода, защо.... А бе, айде честито и да не си задаваме много въпроси!
Vesko
jim_beam
Мнение от nowyaris » 03 Мар 2014 15:56
nowyaris
Мнение от Japanese_fever » 03 Мар 2014 18:18
Japanese_fever
Мнение от Vesko » 03 Мар 2014 19:03
Не съм казал насила... А че основната им цел не е била нашето освобождение, а контрол над босфора. Е не са си постигнали целтаJapanese_fever написа:Някои хора говорят така все едно руснаците насила са ни освободили, но сега можеха да носят шалвари по тази логика.
Vesko
Мнение от Japanese_fever » 03 Мар 2014 19:19
Japanese_fever
Мнение от zi_zi_top » 03 Мар 2014 19:32
Опитай се да си отговориш сам на собствения си въпрос!Japanese_fever написа:Те по тази логика и Тойота правят качествени автомобили и имат дилъри в БГ не зарад теб и други като теб, а за да изкарват повече пари! biggrin.gif
zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 03 Мар 2014 19:38
zi_zi_top
Мнение от nowyaris » 03 Мар 2014 20:52
nowyaris
Мнение от Japanese_fever » 03 Мар 2014 22:17
Не мога да приема думи като "освобождение","съединение","независимост" и други подобни,когато става дума за Българската история.
Japanese_fever
Мнение от slowtraveler » 03 Мар 2014 22:21
Че е политика, политика е... Обаче без символа на 3-ти Март, нямаше да пишем на кирилица - т.е. нямаше да празнуваме и 24-ти Май...nowyaris написа:За мен винаги откакто почнах да мога да мисля ( значи отскоро-10,20 години вече) националния празник си ми е бил 24 май.Няма по-български празник от тази дата за мен.Другото всичко е политика,а политиката както знаем е от нечестивия.Не мога да приема думи като "освобождение","съединение","независимост" и други подобни,когато става дума за Българската история.Това е правилната дата за мен.И "Трифон Зарезан" върши работа също,ама там е малко по-комплицирано положението.
slowtraveler
Потребители разглеждащи този форум: FJ-TRD и 3 госта