ВАРНА - Celica Срещи - Полигона на сп.Почивка
Re: ВАРНА -Celica Срещи
Колеги утре на 16.6.2013 от 19:00ч. на кръговото на Фичоза заведението "Даляна" ще се съберем трима колеги на бира и раздумки , за сега сме аз (Руси) Неделчо и Калин,
решихме го спонтанно затова пиша в последния момент. Ако има желаещи заповядайте!
решихме го спонтанно затова пиша в последния момент. Ако има желаещи заповядайте!
Здравейте колеги, да ви се представя аз съм Пламен. От няколко дена и аз съм собственик на Celica. Ще ми бъде приятно да се запозная с други който карат същата марка и модел. 

Да направим утре една сбирка имам идея за празно място близо до кръговото под метро където да се съберем и със сигурност ще събера 4 желаещи със селики не е задължително да сме само селики освен това ще запаля барбекюто и ще си поприказваме край огъня темата всички я знаем
Официалните дрехи не са препоръчителни
Ако поне още двама изявят желание ще уточним детайлите но района го казах времето около 12 че е по-слънчево 

Човек и добре да живее умира .......
Аз може и да мога да дойда, но моята селика за сега е в ремонт ако успея да се доредя до другата кола ще гледам да дойда да се запознаем 

-
Колеги очертава се хубаво време тази седмица ... Дали ще може да се организира нещо?
-
Обмислям нещо за събота или неделя да пише който му се идва и да се разберем до петък кой ще идва и къде ще се ходи :-) ( важи за всякакви тойоти ) 

Toyota Celica ST202 2.0 GT
-
Колеги предгам утре(събота) в 12 на паркинга между пикадили младост и mr. Bricolage да си направим среща.
Който желае е добре дошъл :-)
Който желае е добре дошъл :-)
Toyota Celica ST202 2.0 GT
ВАРНА -Celica Срещи
Днес да направим една Среща на полигона на Почивка преди спускането към плажа? В 17,00ч чакам желаещи
Никой не се появи, но нищо.
Последно промяна от Akima на 23 Май 2016 14:16, променено общо 1 път.
Причина: Правопис.
Причина: Правопис.
WRC Is for boys , Group B was for MEN . -Juha Kankkunen.
Аз карам "Специален автомобил"
Селиката върви ли....КО!НЕ
Аз карам "Специален автомобил"
Селиката върви ли....КО!НЕ

- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ехаааа, Варненски Селики , Вие си правите срещи във Фейсбук, тук Ви няма.....тук съм постнала от оф топик мое предложение...
Не знам какво сте си говорили до се сега, предлагам на варненците да посрещнем джулай морнинг като млади, а не като.....
дайте да празнуваме/////////как ще се срещнем, всеки да си включи мобилните данни и форума...може и да стане една спонтанна приятна среща....Поне на Селиките се надявам, те са най активни.....и млади по дух.....не като др....Ехо! на Купон!
Не знам какво сте си говорили до се сега, предлагам на варненците да посрещнем джулай морнинг като млади, а не като.....
дайте да празнуваме/////////как ще се срещнем, всеки да си включи мобилните данни и форума...може и да стане една спонтанна приятна среща....Поне на Селиките се надявам, те са най активни.....и млади по дух.....не като др....Ехо! на Купон!
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....