Недостатъци на "Високотехнологичните" хибриди....

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Недостатъци на "Високотехнологичните" хибриди....

Мнение от Vesko » 25 Фев 2014 13:29

Днес открих поредният дразнещ софтуерен буг на иначе високотехнологичният RX450h:

- Пускащ си на "мултимедиййната" система да ти показва еклрана с радиостанциите. Натискаш на волана стрелка надолу и изненадаааааа селектната радиостанция се премества нагоре worthy.gif biggrin.gif worthy.gif

Да не говорим за истаналите недостатаци на мултимедията. До сега:
- Пускаш си телефона със зелената слущалка и после не можеш да го затвориш с червената worthy.gif
- не можеш да си настроиш радиото като обикновен ВЕФ на станцията която искаш
- Понякога дроп довн инфоро какв става с аудио системата не се показва
- като тръгне да говори навигацията не си намалява силата на музиката която слушаш

За капак в по-малко технологичният rx400h всички тези недостатъци и грешки ги няма. В лексус сякаш просто са забравили всичко добро постигнато към момента на проектиране на новият модел :help: worthy.gif worthy.gif mad.gif

Единственото успокояващо е че с цялата електроника е така, не само при лексус
Преди: Авенсис 1.6 4АФЕ/1999г, Авенсис 1.8/2003г, Ярис 1.3 Авт/2004г, Авенсис 2.2Д4Д/2005г
Изображение

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Re: Недостатъци на "Високотехнологичните" хибриди....

Мнение от Rudy » 25 Фев 2014 14:01

Vesko написа:... в по-малко технологичният rx400h всички тези недостатъци и грешки ги няма.
punk.gif tooth.gif biggrin.gif :whistle: :thumbsup:
Изображение

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 25 Фев 2014 14:23

Веско от БГ ли си я купувал твоята? Ако да, то работата е ясна. Прецакали са те с нискокачествен автомобил. (справка http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f ... 3&start=30)
Аз за какво нямам проблеми с мойта... tooth.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 25 Фев 2014 14:46

prius 3 написа:Веско от БГ ли си я купувал твоята? Ако да, то работата е ясна. Прецакали са те с нискокачествен автомобил. (справка http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f ... 3&start=30)
Аз за какво нямам проблеми с мойта... tooth.gif
Искаш да кажеш, че това с посоката на стрелките и на къде се мести селектнатата станция го няма при приус? Чак не мога д аповярвам... Ама това само поставя оспорва качествотона лексус, ако е вярно tongue.gif
Преди: Авенсис 1.6 4АФЕ/1999г, Авенсис 1.8/2003г, Ярис 1.3 Авт/2004г, Авенсис 2.2Д4Д/2005г
Изображение

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 25 Фев 2014 22:57

явно това е 7-мо качество за нашия пазар,некой немърлив японски ром го е сглобил как да е в понеделник на 2 на 3. tooth.gif bash.gif ppp.gif
следващия път внимавай от къде пазаруваш! cool.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 25 Фев 2014 23:19

jim_beam написа:явно това е 7-мо качество за нашия пазар,некой немърлив японски ром го е сглобил как да е в понеделник на 2 на 3. tooth.gif bash.gif ppp.gif
следващия път внимавай от къде пазаруваш! cool.gif
Нишо общо няма с мързеливият ром. Ами с немарливостта на тойота/лексус. Човек да се чуди от къде това високо мнение за качеството им....
Изображение

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 26 Фев 2014 00:00

Сигурно от немския ТЮВ.Или от колегата Лексъс biggrin.gif .Ти няма ли да си лягаш вече?
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 26 Фев 2014 18:54

хмм на мойто евтино рав-че стрелка нагоре си мести нагоре unsure.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 26 Фев 2014 19:03

desSs написа:хмм на мойто евтино рав-че стрелка нагоре си мести нагоре unsure.gif
Стрелка на гори на дисплея и при мен си менсти нагоре, ама стрелка нагоре от волана ядец :)
Изображение

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 26 Фев 2014 19:18

Vesko написа:
desSs написа:хмм на мойто евтино рав-че стрелка нагоре си мести нагоре unsure.gif
Стрелка на гори на дисплея и при мен си менсти нагоре, ама стрелка нагоре от волана ядец :)
аз само от волана сменям, мързи ме да се протягам biggrin.gif но айде ще си призная, днес пробвах стрелките само на диск, щото вчера ми изгърмя нещо радиото и сега трябва да запаметявам всички станции наново. утре ще пробвам как мести на радио и ще кажа

nowyaris

Мнение от nowyaris » 26 Фев 2014 23:31

Vesko написа:
Да не би да ти е английски волана?

nowyaris

Мнение от nowyaris » 26 Фев 2014 23:41

desSs написа:
Vesko написа:
аз само от волана сменям, мързи ме да се протягам biggrin.gif но айде ще си призная, днес пробвах стрелките само на диск, щото вчера ми изгърмя нещо радиото и сега трябва да запаметявам всички станции наново. утре ще пробвам как мести на радио и ще кажа
Никога недей да си признаваш-късаш снимката и отричаш до последно biggrin.gif .Казваш че на равката всичко е както трябва , защото е кола .Веско тогава съвсем бързо ще реши да ми подари тоз смотан Лексъс.Пък може и на Руди да го хариже.Няма значение на кого,важното е да се отърве от тази 300 коньова хибридна,луксозна и събуждаща черна завист във всички около него "отрова на четири колела".

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 27 Фев 2014 06:34

nowyaris написа:Пък може и на Руди да го хариже.Няма значение на кого,важното е да се отърве от тази 300 коньова хибридна,луксозна и събуждаща черна завист във всички около него "отрова на четири колела".
ТЦ! Не ще!
Понеже е садо-мазо иска да му е зле!
biggrin.gif
Изображение

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 27 Фев 2014 09:46

проверих - и на радио от волана стрелка нагоре сменя станциите нагоре biggrin.gif ако искаш да си сменим колите angel.gif tooth.gif ppp.gif

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 27 Фев 2014 09:56

desSs написа:проверих - и на радио от волана стрелка нагоре сменя станциите нагоре biggrin.gif ако искаш да си сменим колите angel.gif tooth.gif ppp.gif
Бързо Веско взимай докато Десс не се е осъзнала как се набутва - най-накрая стрелките ще сменят накъдето трябва.
worthy.gif
Междудругото вчера един баварец на всяко кръстовище (карах зад него поне 4-5) даваше обратен (на посоката, в която завиваше мигач) - дали не е вирус?
Изображение

Публикувай отговор