Висок разход
rady1st
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Висок разход
Мнение от JapCar » 27 Дек 2013 17:27
Невероятно е да гори 12л при нормално вървяща, непушеща кола. Моментния разход въобще не е критерии за средния разход, при тръгване стига и 30/100.haphazard написа:когато я засичахме на бензиностанцията я зареждахме до капачката....
Виждам, че вярваш на това зареждане за 100км, опитай за цял резервоар. Не се сещам какво друго може да е- смени бензиностанцията, виж гумите да не са по-големи от оригиналните и реално да са повече от 100км.
Yaris, 1,33, 2010
JapCar
Rudy
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от JapCar » 27 Дек 2013 22:05
Да наистина са дразнещи такива грешки, но е нормално, като някои цял живот са писали на латиница по тинейджърски чатове, SMS-и... Да сме щастливи, че е поне на кирилица..., защото писането на шльокавица прикрива тая неграмотност.Rudy написа:Аз се отчайвам като чета форума напоследък - айде да се напънем малко да пишем без очебийни правописни грешки - граЦко, гаС ... Наистина не е литературен клуб, ама уважавайте малко езика!
Yaris, 1,33, 2010
JapCar
Мнение от kalata2 » 20 Фев 2014 07:42

kalata2
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 20 Фев 2014 08:50
От доста време съм си създал правило на четене във форума, като стигна до такива грешки да не чета повече мненията на такива потребители. Първо за да не се дразня и второ, защото от такъв човек не може да се очаква да ти даде умен съвет.Rudy написа:Аз се отчайвам като чета форума напоследък - айде да се напънем малко да пишем без очебийни правописни грешки - граЦко, гаС ... Наистина не е литературен клуб, ама уважавайте малко езика!
Жалко е, но не може да се промени това положение. Единствено можеш да игнорираш това, което те дразни.

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
kalata2
- iovkito
- Благодарил/а: 18 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Мнение от iovkito » 22 Фев 2014 10:08
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
iovkito
Мнение от kalata2 » 23 Фев 2014 09:10
бъди човек преди всичко,моля те.
а относно глупавите ми въпроси.......еми ето от къде например да знам ,че съществува комбинация за изключване на зумера за коланите.
предполагам,че ни си чак толкова лош човек и просто в момента се поизложи а?

kalata2
kalata2
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 23 Фев 2014 09:25
Защо де не може да се промени нещо?zi_zi_top написа:От доста време съм си създал правило на четене във форума, като стигна до такива грешки да не чета повече мненията на такива потребители. Първо за да не се дразня и второ, защото от такъв човек не може да се очаква да ти даде умен съвет.Rudy написа:Аз се отчайвам като чета форума напоследък - айде да се напънем малко да пишем без очебийни правописни грешки - граЦко, гаС ... Наистина не е литературен клуб, ама уважавайте малко езика!
Жалко е, но не може да се промени това положение. Единствено можеш да игнорираш това, което те дразни.
Има хора, които след една градивна критика ще се чукнат по главата и има шанс да седнат да понаучат граматиката, а да не се оправдават, че така може да се пише в интернет..

Kiki
- iovkito
- Благодарил/а: 18 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Мнение от iovkito » 23 Фев 2014 09:36
Тц , не ми позна фамилията. Не виждам какво толкова искаш , отговорих ти на въпросите , но пак нахалстваш. Карай си равчето със здраве и дано имаш малко проблеми с него.kalata2 написа:йовко петков,милушев,йовев,иванов или георгиев си по фамилия

Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
iovkito
Мнение от kalata2 » 23 Фев 2014 09:54

kalata2
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru