Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от didak » 12 Фев 2014 10:26
prius 3 написа:Микрите са слабост на жените съм забелязал. Моята е имала К10 и К11 и пак иска Микра. Хубави и функционални са, но мен повече Яриса ме кефи. Особено хибрида.

Вкуса си е вкус, но като функционалност Яриса според мен е по-напред - вътрешното пространство на микрата я доближава повече до айгото

Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
didak
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 18 Фев 2014 20:00
Потвърждавам-на Яриса вътрешното пространство на задната седалка е бомба.Една позната имаше сравнително нова Микра-в общи линии крива работа отвътре.Абе Яриса си е Ярис-за всичко става.Само дето моя е с четири врати за съжаление biggrin.gif .
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
nowyaris
-
Not_active_user_1
Мнение
от Not_active_user_1 » 21 Фев 2014 13:31
Отзад не знам как е при Микрите и Ярисите, защото не съм се качвал, но отпред Микрите са по-широки и удобни. Говоря за моделите К11 и К12. По-новите не ги знам.
Not_active_user_1
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 21 Фев 2014 19:55
prius 3 написа:Отзад не знам как е при Микрите и Ярисите, защото не съм се качвал, но отпред Микрите са по-широки и удобни. Говоря за моделите К11 и К12. По-новите не ги знам.
Ами вземи някоя кръшна девойка и пробвайте как е на задните седалки (иначе отзад винаги е готино).Лошото е че ако девойката е нещо недоволна , от кола с четири врати може лесно да ти избяга

.
nowyaris
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 21 Фев 2014 20:50
Задната седлака на Ярис е някаква смешка. Може би е комфортна само за деца.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
desSs
Мнение
от desSs » 21 Фев 2014 22:00
в ярето отзад беше по-широко, отколкото сега в рав-а. не съм съгласна, че седалките са смешни/детски
desSs
-
Not_active_user_1
Мнение
от Not_active_user_1 » 21 Фев 2014 22:16
nowyaris написа:prius 3 написа:Отзад не знам как е при Микрите и Ярисите, защото не съм се качвал, но отпред Микрите са по-широки и удобни. Говоря за моделите К11 и К12. По-новите не ги знам.
Ами вземи някоя кръшна девойка и пробвайте как е на задните седалки (иначе отзад винаги е готино).Лошото е че ако девойката е нещо недоволна , от кола с четири врати може лесно да ти избяга

.
На твоя Ярис, задните седалки да не са по-захабени от шофьорската?

Not_active_user_1
-
scorpion
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от scorpion » 22 Фев 2014 13:28
prius 3 написа:Отзад не знам как е при Микрите и Ярисите, защото не съм се качвал, но отпред Микрите са по-широки и удобни. Говоря за моделите К11 и К12. По-новите не ги знам.
К12 при дръпнати назад предни седалки е тесничко за краката на пътниците отзад. Особено ако са едрички biggrin.gif ... влизането отзад при двуврата версия е също лееееекинко затруднено за едрички хора biggrin.gif но задната седалка е Ок.
scorpion
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 22 Фев 2014 18:15
Japanese_fever написа:Задната седлака на Ярис е някаква смешка. Може би е комфортна само за деца.
Да вървиш да се прескачаш ти-много си е удобно и широко на задната седалка на Яриса.Карай си тесния Сивик и не давай мнения за неща,които не те засягат

nowyaris
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 22 Фев 2014 18:18
desSs написа:в ярето отзад беше по-широко, отколкото сега в рав-а. не съм съгласна, че седалките са смешни/детски
Кажи му го на Джапанезето и ти,стига е цепил мозъци.Яриса си е изключително широк за класа си.И на мен Равката на задните седалки малко ми е тясна.А отслабнах 30 кила biggrin.gif
nowyaris
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 22 Фев 2014 18:22
prius 3 написа:nowyaris написа:prius 3 написа:Отзад не знам как е при Микрите и Ярисите, защото не съм се качвал, но отпред Микрите са по-широки и удобни. Говоря за моделите К11 и К12. По-новите не ги знам.

.
На твоя Ярис, задните седалки да не са по-захабени от шофьорската?

Това е Тойота,тапицерията е чук.Ама гледам по плата на тавана нещо остават издайнически следи.Ще взема да им напиша на Тойота да вземат нужните мерки,ама с този пусти японски като съм скаран.... biggrin.gif
nowyaris