НЯкой от колегите ако е имал досег , ще се радвам да сподели впечатленията си . Благодаря

Това е вечният въпрос: Кое е първично - яйцето или кокошката? Колега, можеш да влезеш в Опел форумите. Там има такава жестока дискусия от години, че аз вече загубих ума и дума. Но иначе си карам само на газ (с обикновено газово) и от време на време включвам помпата, за да не стои суха.vettoyo написа:Може и да не е точно тук мястото, но да попитам - изключени ли са ви бензиновите помпи при работа на газ? И какво ви е мнението по въпроса?
Освен, че консумира излишна електроенергия.saho написа:Включени са. Нормалното състояние на помпата е да работи когато мотора работи няма нищо нередно, ако има бензин разбира се.
Преди години зададох същия въпрос и ми бе отговорено, че е хубаво да работи за да се охлаждат бензиновите инжектори, за да не запекат.Стори ми се логично.vettoyo написа:Може и да не е точно тук мястото, но да попитам - изключени ли са ви бензиновите помпи при работа на газ? И какво ви е мнението по въпроса?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост