Надежността на хибридите... 2
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Надежността на хибридите... 2
Счупи ми се ключа.... Не сега де, още миналата година. Работи си облепен с картиени смозалепващи листчета. Ама реши все пак да си го оправя. В ТМА първо ми казаха, че им трябва една метална планка с число за д ами поръчат готов нарязан ключ.... да ама не. Не стига, че е 150 лв (само пластмасата с металната част), ами ще дойде ненарязан и пак ще трябва да се мъча с ключари... В края на краищата се примирих и си поръчах ключ от ebay. Ама така и така заради металната пластинка си бях взел резервните ключове реших да ги ползвам.... Ама пак ядец, сега пък не работят, паднали са им батериите. Е добре, купих си нови, макар тези и не помня и да съм ги използвал. Ама пак опираме до утилизацията на използваните компоненти.... няма достъпен начин къде. Къде им е екологичността на хибридите?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Е мога да се оплача и от друго: Като си завия волана максимално на ляво не винаги се връща към средно положение, докато като е максимално на дясно го няма този ефект.... И още нямам решение на въпроса. Може би пак ще трябва да им подосаждам пак, докато е още в гаранция biggrin.gifRudy написа:Мъка, мъка... колко много мъка има на тоя свят...
Така, че хибридите може да са на първо мяспо по надежност, ама не и точно моя.

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ти не беше ли го избабанил на времето(кампанията със спирачките)
,може тогава да не са поправили нещо на 100%.
както е тръгнало ще останете с 1 по-малко хибридажиите...
аз имах някакви мераци,ама сега вече с тия дефекти се отказвам.ще се оглеждам за някое мерцедесче,че са по-надеждни...

както е тръгнало ще останете с 1 по-малко хибридажиите...

аз имах някакви мераци,ама сега вече с тия дефекти се отказвам.ще се оглеждам за някое мерцедесче,че са по-надеждни...

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Това беше при авенсис 1jim_beam написа:ти не беше ли го избабанил на времето(кампанията със спирачките)

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Нали имаше някакъв удар отпред...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Направен е софтуерно така нарочно, с цел да затвърждава във водача правилата от живота - завиеш ли наляво докрай, няма пълно връщане обратноVesko написа:Е мога да се оплача и от друго: Като си завия волана максимално на ляво не винаги се връща към средно положение, докато като е максимално на дясно го няма този ефект.... И още нямам решение на въпроса. Може би пак ще трябва да им подосаждам пак, докато е още в гаранция biggrin.gifRudy написа:Мъка, мъка... колко много мъка има на тоя свят...
Така, че хибридите може да са на първо мяспо по надежност, ама не и точно моя.

Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
На колата където ми е проблема нямам сериозен удар. Е един ме беше понатиснал на паркинг.... ама май само бронята и десният калник бяха посмачкани. Пък дории удар да имам би трябвало да може да се поправи biggrin.gifslowtraveler написа:Нали имаше някакъв удар отпред...
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Това, че не се връща волана до колкото знам е от нарушена сходимост на предните колела - разтворени са.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Няма нарушена сходимост според тестовете.... ама липсата на връщане си го имаAirfan написа:Това, че не се връща волана до колкото знам е от нарушена сходимост на предните колела - разтворени са.

- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
А като се върне до където се връща, поне върви ли направо?Vesko написа:Няма нарушена сходимост според тестовете.... ама липсата на връщане си го имаAirfan написа:Това, че не се връща волана до колкото знам е от нарушена сходимост на предните колела - разтворени са.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Като е макс на ляво си стои там понякога, а като реши да се връща след това си върви направо. Макар че, няма толкова равна улиза за да проверя съвсем 

- Not_active_user_1
Веско, маЩай го тоя хибрид и стига си се оплаквал, че ората ще си помислят, че са ебати счупените каруци! То разход на гориво ли не беше, то какво ли не... 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Не знам какво ще попадна... Така че ще си карам хибрида biggrin.gif Е то не пречи и да се оплаквам де, да не си помислят хората че е нещо по-различно от нормална кола.prius 3 написа:Веско, маЩай го тоя хибрид и стига си се оплаквал, че ората ще си помислят, че са ебати счупените каруци! То разход на гориво ли не беше, то какво ли не...

- Not_active_user_1
Те колите са нормални, но задкормилните не съвсем. biggrin.gif
Прочети това, моля те:
http://chitanka.info/text/14515-kritik
Прочети това, моля те:
http://chitanka.info/text/14515-kritik