Здравейте колеги,
Някой може ли да ми помогне с малко информация, защо ми свети чека преди да запаля (след като запаля изгасва). По принцип знам че като дам на котакт трябва да светне, след което да изчакам да изгасне и тогава да запаля. Ама в моя случай тя не изгасва...чак след като запаля двигателя.
Мисля че го имам отскоро, след като смених акумулатора.
Някой да знае от какво се е получило това?
Мерси предварително!
корола Е12 1.4 VVT-i 2002
-
Re: корола Е12 1.4 VVT-i 2002
Като дадеш на контакт светват всички лампи и след като запалиш трябва да гаснат ако всичко е наред. Не виждам какво те притеснява?shitmaster написа:Здравейте колеги,
Някой може ли да ми помогне с малко информация, защо ми свети чека преди да запаля (след като запаля изгасва). По принцип знам че като дам на котакт трябва да светне, след което да изчакам да изгасне и тогава да запаля. Ама в моя случай тя не изгасва...чак след като запаля двигателя.
Мисля че го имам отскоро, след като смених акумулатора.
Някой да знае от какво се е получило това?
Мерси предварително!
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
-
Преди чека изгасваше малко след като съм дал на контакт, преди да запаля
затова питам
нали по принцип завърташ ключа на контакт, изчакваш да изгаснат лампите (включително и чека) и тогава палиш...

Ако не се лъжа, чека гасне чак когато запалиш. Нека и другите да се изкажат, ама при мен май беше така.shitmaster написа:Преди чека изгасваше малко след като съм дал на контакт, преди да запалязатова питам
нали по принцип завърташ ключа на контакт, изчакваш да изгаснат лампите (включително и чека) и тогава палиш...
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Точно така, чека гасне след като запалиш.kickata написа:Ако не се лъжа, чека гасне чак когато запалиш. Нека и другите да се изкажат, ама при мен май беше така.shitmaster написа:Преди чека изгасваше малко след като съм дал на контакт, преди да запалязатова питам
А защо чакаш да изгаснат лампите по таблото , сигурно си карал дизел преди королата. biggrin.gif
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008