strut = makferson, ili tubata deto vliza amortisiora (tip pulnitel)ALTEZZA написа:za resiorite iasno- leaf spring, te vsastnost do den dneshen se izpolzvat na Toyota truck-ovete(Tacoma i Tundra)
za amortesior, koe vsastnost e saotvetstvieto na angliiski- strut ili shock absorber?
inache ti malko me poobarka. na men celta mi e sasto i da svalia kolata. coil-overs sa iasni, te si idvat komplekt amortesior s prujina, obache normalnite si idvat po otdelno. predlagat se razni snijavasti prujini(1-1.5incha) koito uj bi triabvalo da sa OK i s originalnite amortesiori, obache na men ne mi se praviat eksperimenti. prodavat se sasto i otdelni amortesiori, no te ne sa po kasi, ima takiva koito mogat da se regulirat, kato KONI naprimer, mogat da smaknat 15-20mm kolata, no az do kolkoto razbiram tova smakvane e dopalnitelno kam tova koeto prujinata smakva. ta v kraina smetka az sedia i si se rovia i se opitvam da napravia niakav komplekt prujini s amortesiori. ot kav zor proizvoditelite tolkova ne mojaha da gi napraviat da si idvat komplekt. KONI naprimer predlaga samo amortesiori, pak H&R predlagat samo prujini, koeto vsastnost i e varianta koito si mislia da komplektovam.
koni po princip go vruzvat zaedno s eibach kato komplekt, ne elosh set up, no moze i po-dobro, osobenno ot gledna tochhka na pruzinite. KINO za koit modeli sa ti pisali, special, ili za sport (reguliruemite, zultite)?ALTEZZA написа:ot KONI mi otgovoriha, poprincip tiahnite amortesiori sa dizaivani za originalnite prujini, no mi pishat che moga da izpolzvam i drugi, stiga da ne sa po kasi ot 1.5incha. ta iavno nesto takova ste triabva da sloja na kolata. gledah coilovers, dosta po dobro reshenie sa, no sa ojasno skapi. za sega ste go otloja obache, che gledam ima dosta na dalavera headeri za kolicata mi, ta ste vzema da si smenia parvo cialata exhaust sistema biggrin.gif
mi da, eto che KONI predlagat cyal suspension kit za tvoyata kola:ALTEZZA написа:ot KONI mi otgovoriha, poprincip tiahnite amortesiori sa dizaivani za originalnite prujini, no mi pishat che moga da izpolzvam i drugi, stiga da ne sa po kasi ot 1.5incha. ta iavno nesto takova ste triabva da sloja na kolata. gledah coilovers, dosta po dobro reshenie sa, no sa ojasno skapi. za sega ste go otloja obache, che gledam ima dosta na dalavera headeri za kolicata mi, ta ste vzema da si smenia parvo cialata exhaust sistema biggrin.gif
sumnyavame da e samo za evropa, daje me sumnyava dali izobshto se predlaga z evropa! ww.koni.com si e US stranica na KONI; i kataloga tam si e i za US-market kolite.ALTEZZA написа:mi za moita predlagat KONI Sport shockove. za tozi kit det si mi dal, ste go proveria po-kasno da vidia kakvo moga da nameria, no az kat se biah rovil v tiahnata stranica i ne go biah nameril, pak i te nisto ne mi kazaha za nego, nai-veroiatno e samo za Evropa
emi kazvai da gi poruchvam i da ti gi prashtam ako iskash?ALTEZZA написа:ta az biah pisal na KONI za vaprosnia kit i vij kakvo mi otgovoriha:
Where did you get this kit part #? Are you looking on www.koni.com? If
so that is the European web site. The US web site is www.koni-na.com.
ta iavno si e samo za Evropa. te shokovete det gi gledam KONI sport sa si dobri, no i sturvat dosta pari, 4-te ste sa kam $600, no niakoi den moje i za tiah da se zasilia, sega mai ste poharcha malko pari za ekstra koncheta, ili inache kazano headers, catback(mojebi), muffler, exhaust cam gear i APEXi SAFCII, no sichko po reda si, ako ne sam si smenil reshenieto do togava estestvenno.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта