Нов член в семейството на Тойота
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Нов член в семейството на Тойота
Боядисаното може да е заради вандалско одиране на боята. Това не трябва да те спира да идеш да ги видиш.
Ами то и моят човек това каза, че всъщност просто има риск. Може и нищо да им няма, но може и да са изкривени от евентуалния удар. Това може ли да се провери като я закарам в сервиз да и проверят състоянието? То всъщност нищо не пречи и да отида да ги видя, понеже са ми близко.
Тъй като не съм особено на зор да я купувам веднага, затова ми се иска да намеря такава, дето не е удряна. Въпросът е какъв е шанса да намеря такава.
Тъй като не съм особено на зор да я купувам веднага, затова ми се иска да намеря такава, дето не е удряна. Въпросът е какъв е шанса да намеря такава.

Avensis, 2.0, D4-D, комби, 2007
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Шансът е същия като този да намериш 30 годишна девственица. 
Не е проблем, ако ударът е бил лек и е поправена качествено. Гледай да няма тежки удари с усуквания на купето и промяна в геометрията.

Не е проблем, ако ударът е бил лек и е поправена качествено. Гледай да няма тежки удари с усуквания на купето и промяна в геометрията.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Eeee, моята кола по груби спомени бе с пребоядисани детайли и бе влизала в сервиза за драскотини от отворени врати и нескопосани маневри май около 3 пъти ...
Без нито един удар и т.н.... Просто в големите градове за съжаление малките дистанции между паркиралите автомобили довеждат до подобен тип дразнещи аварии...
Без нито един удар и т.н.... Просто в големите градове за съжаление малките дистанции между паркиралите автомобили довеждат до подобен тип дразнещи аварии...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5fg2vz
Познавам лично собственика и колата. Всичко е подменяно само с оригинални части. Ако искаш, звънни му и си говорете.
Познавам лично собственика и колата. Всичко е подменяно само с оригинални части. Ако искаш, звънни му и си говорете.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Пробег 105000 км, на снимката 87700TATI написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5fg2vz

C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Е той човека да не снима всеки ден километража и да публикува нова снимка:)! Сигурно я кара чат-пат:)!
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Или навърта много километри (смятай докато я купи някой на колко ще бъде) или се продава от много отдавна.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Обратна връзка:
Ако се хващаме за такива дреболии, никога няма да си купим кола втора употреба... нова без забележки само от магазина.
-
Много ми хареса лепнатото AC/DC на задния капак. Фен съм на електричарите, ама да лепнеш баш на Авенсис biggrin.gif
Иначе колата ми се струва изпъната, а вероятно колегата е сложил по-стара снимка от интериора. Предполагам, че е искал да каже, че Октомври е обслужвал автомобила, защото няма как в ТМ Ауто да мине ГТП доколкото знам там не правят такъв.
За цените не мога да кажа ...
Иначе колата ми се струва изпъната, а вероятно колегата е сложил по-стара снимка от интериора. Предполагам, че е искал да каже, че Октомври е обслужвал автомобила, защото няма как в ТМ Ауто да мине ГТП доколкото знам там не правят такъв.
За цените не мога да кажа ...
Аз тая я гледах, ама ми е малко старичка. Иска ми се да е поне 2007. Знам, че това се отразява на цената. Мерси все пак.TATI написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5fg2vz

Аз тая http://www.cars.bg/c532099 ходих да я видя и, честно казано ми хареса. Взех си един разбирач с мен, и той каза, че двигателят работел много добре. Мисля да запиша час в Тойота да й направят една диагностика. Сега се обадих - струва 108 лв., ама ако искам и геометрия е още 108. Това не е ли множко, има ли някъде по евтинко, или е по-добре в ТМ АУТО да си я направя?
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Тези 108 лв трябва да покрият целия преглед на колата , абсурд е да се дадат 200 лв , малко са се пооляли.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Някакви идеи къде може да стане по-евтино?iovkito написа:Тези 108 лв трябва да покрият целия преглед на колата , абсурд е да се дадат 200 лв , малко са се пооляли.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Всеки що годе добър сервиз би могъл да ти направи диагностиката и проверката на геометрията.georgeous написа: Аз тая http://www.cars.bg/c532099 ходих да я видя и, честно казано ми хареса. Взех си един разбирач с мен, и той каза, че двигателят работел много добре. Мисля да запиша час в Тойота да й направят една диагностика. Сега се обадих - струва 108 лв., ама ако искам и геометрия е още 108. Това не е ли множко, има ли някъде по евтинко, или е по-добре в ТМ АУТО да си я направя?
Ако я взимаш, имай едно наум, че половината от написаното като екстри ги няма в колата.
Прочетете правилата на форума!