Xenon Avensis Т25
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Xenon Avensis Т25
Благодаря ти
сега почвам да сравнявам внимателно.

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- lederman
До колкото може да се види от снимка, изглежда добре. Линията изглежда отсечена, а над нея май няма отблясъци.biro написа:Ето снимки колега. На третата съм пуснал дългите и фаровете за мъгла. Дългите са ми Осрам кул блу, на цвят са същите като ксенона (4300К)
Как се събират крушките във фара? Налага ли се рязане на капачките ?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Събират се идеално, никакво рязане.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
-
Xenon Avensis Т25
Здравейте,lederman написа:scorpion, ето елегантно решение на проблема с автоматичното пръскане:scorpion написа:Здравей колега,lederman написа:Здравейте съфорумници,
...
Относно системата за измиване на фаровете. До казанчето за течност има куплунг и място за монтаж на допълнително моторче. Интересува ме как се активират пръскалките за фарове, с отделен бутон или автоматично когато се мие предното стъкло ? Ако се активират автоматично предполагам, че инсталирането ще е лесно и ще е свързано само с механичен монтаж.
Ще съм благодарен на всякаква техническа информация, а също така търся да купя елементите на двете системи.
По първия въпрос съм некомпетентен. При мен всичко по ксенона си е с нивото на обурдване ... да се надяваме, че е качествен, а освен това модула за дневните светлини го слагаха в Тойота също.
Пръскалките за измиване на фарове поне заводски са настроени идиотски според мен. При запалване на автомобила и изключени фарове, обмиването на фаровете става с отделен бутон (няма да коментирам разположението на бутоните за обмиване на фаровете, обезледяване на пр.стъкло и т.н., както и осветяването им - оценката ми е СЛАБ 2 !). Обаче, ако включиш фаровете (а сега това става и автоматично при мен 5 сек. след стартиране на двигателя) при първото включване на лоста за чистачките, автоматично се включва и обмиването на фаровете. След това обмиването става само с бутона. Идиотското е, че примерно колата ти е чиста но искаш да си почистиш предното стъкло. Или трябва да го направиш преди да си запалил фаровете, а при мен 5 секунди преди да се запалят, или просто свикваш, че омазваш целия автомобил. Така, че според мен ако може да се направи само с бутон е най-добре. Апропо разхода за обмиване си е сериозен !
Успех !
http://www.avensis-club.ru/forum/viewto ... torder=asc
и по-специално Сообщение: #48
и Сообщение: #96 -фотоотчет
тъй като след солиден брой опити не мога да се регистрирам в руския форум, а се интересувам как руснаците са се справили с автоматичното пръскане, моля някой който има достъп там, ако може да копира текста от линка тук или на лично и ще съм много благодарен.
Т25 Комби 2ADFTV non dpf
- Freedom
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Xenon Avensis Т25
Има два варианта:
1.Прекъсва се/отсъединява се клема 6 на реле H3. Релето се намира под десния фар и осигуряването на достъп до него е доста трудоемко.
2. Изважда се един пин от щекер J2 След тази интервенция автоматичното измиване на фаровете няма да работи, но се запазва действието на бутона за принудително измиване.
1.Прекъсва се/отсъединява се клема 6 на реле H3. Релето се намира под десния фар и осигуряването на достъп до него е доста трудоемко.
2. Изважда се един пин от щекер J2 След тази интервенция автоматичното измиване на фаровете няма да работи, но се запазва действието на бутона за принудително измиване.
Xenon Avensis Т25
biro, какви са ти крушките на късите? Osram също?
Toyota Avensis T25 Liftback Face 2.2 D-CAT 177hp, manual
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Xenon Avensis Т25
Късите са ми ксенонови крушки с неизвестна марка.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED