Да, хубав цвят...
Не се вманиачавай много с колата, защото иначе първата драскотина много ще боли

Аз съм ги мерил на старата, но по способа с обратната нафта в чашки и после със спринцовка.slowtraveler написа:Дюзите се мерят само на дизелаците, щото са капризни ...
Да, хубав цвят...
Не се вманиачавай много с колата, защото иначе първата драскотина много ще боли
Честито колега ! Много безаварийни и приятни километри с автомобила !Airfan написа: Аз съм от вманиачените типове и ще ме боли, от сега си знам... Просто съм си такъв - искам да ми е перфектно всичко.
Ами гледал съм на времето - съпругата не се дразни от такива нещаscorpion написа: ... но имах предвид цялостното "обгрижване", с което понякога дразниш съпругата си от рода на:
"Цял ден ли ще я миеш тая кола ?! "Какво толкова я чистиш тая кожа ?!", "Ей какво толкова съм направила ?!? (На забележка да затваря врата внимателно)". "Пак ли гуми ще сменяваш ?!?" и т.н. и т.н.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това обикновено помага:Airfan написа:Има един момент, в който жената претърпява катарзис и нещата стават както си искаш.
Това се казва да имаш принципиslowtraveler написа:Дидак, може да ти е смешно, но кръстницата ми избираше Королата показвайки GSM-а си в шоурума - 'искам такъв цвят автомобил'... Марка, модел - това са второстепенни неща![]()
Преди празниците си взе Q5 - пак червен като GSM-a и
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 7 госта