Клапаните смених април, от тогава съм минал 25 000 км, ще видим дали ще ги оправят по гаранция.
Възможно ли е да е и помпата при тези симптоми

Не с ремък е.niks1n4y написа:Искам да попитам дали двигателят на Toyota Avensis Verso е с верига
Понеже въпроса е "общо" зададен, ...тези автомобили не са само с този двигател, има и бензинови(които мисля са с верига)niks1n4y написа:Искам да попитам дали двигателят на Toyota Avensis Verso е с верига
Темата е за дизеловото версо и затова съм му отговорил с Не.NET написа:Понеже въпроса е "общо" зададен, ...тези автомобили не са само с този двигател, има и бензинови(които мисля са с верига)niks1n4y написа:Искам да попитам дали двигателят на Toyota Avensis Verso е с верига
Колега няма лошо, аз направих само едно уточнение, че има хора дето не знаят какво означава D4D примерно и не са и длъжни да го знаят. Да не говорим при лутането между различните марки, модели и типовете двигатели, какви обърквания може да се породят.kaloian311 написа:Темата е за дизеловото версо и затова съм му отговорил с Не.NET написа:Понеже въпроса е "общо" зададен, ...тези автомобили не са само с този двигател, има и бензинови(които мисля са с верига)niks1n4y написа:Искам да попитам дали двигателят на Toyota Avensis Verso е с верига
А сега напиши от къде си,за да могат колегите от съответния регион да те насочат към читав сервиз.emildimitrov написа:Аз също съм хвърлил око на Авенсис Версо, заради многото място и здравината. Имам следните въпроси:
1. Какво да се гледа при покупка на употребяван автомобил (вече зададен)
2. Бихте ли препоръчали "доверен" сервиз или човек, който разбира от този модел, които да могат да се използват като консултанти (срещу съотв. заплащане,разбира се). Аз си го представям така-закарвам харесаната от мен Тойота Авенсис Версо - и имам нужда от компетентна експертиза- това да, това не.
3. Вероятно има тема във форума, която разисква въпроса със сервизите.Има ли "черен" и "бял" лист на такива? Някакви мнения или препоръки. Благодаря, тук съм новобранец и ще приема всякакъв акъл от по-опитните.
Е,тука вече колегите от София имат думата.А те не са никак малко,пък и има доста сериозни хора между тях.emildimitrov написа:В София живея.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта