Poneje nikoi ne se seti, a na mene ve4e iz nqkolko spisaniq mi se nabiva v o4i tazi tema re6ih da q otbeleja. 1-vata performance rojba izlqzla na bql svqt pred 1967 godina e "Exotic then, Exotic now"
Aide da vi e 4estito!
Toyota navyr6i 40 godini v performance scenata
Toyota navyr6i 40 godini v performance scenata
- Прикачени файлове
-
- 100_1515.JPG (303.39 KiB) Преглеждано 2312 пъти
heheheheheh eto tuk ne si poznal oba4e....tova 4e karam VW i 4e si haresvam kolata ne ozna4ava 4e bogotvorq vsi4ki VW avtomobili. Eto tova se my4a da obesnq na mnogo ot vas ot kakto po4naha da nari4at men i KORD VW fenove, nacisti i kvi li o6te ne... Mnogo pyti sam go kazval i pak 6te go kaja az uvajavam i obi4am vsqkakvi koli, stiga da mi haresva kolata, pa bilo i to nissan toyota chevy ford ili ferrari.....Drifter написа:Колко добре звучи само от VW-фенlaugh.gif

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota navyr6i 40 godini v performance scenata
Nadqvame se i v dne6ni dni Toyota da izkara ne6to podobno, no da vidim kakvo 6te e to i kak 6te se kazva.
Ina4e sme govorili nqkolko puti za GT2000. Daje moje da se vidi v edin ot filmite za James Bond, karana ot Shoan Connery.
Ina4e sme govorili nqkolko puti za GT2000. Daje moje da se vidi v edin ot filmite za James Bond, karana ot Shoan Connery.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!