Тъст ми имаше 2 бр. Трабант, единия от които беше преустроил в пикап да си вози дърва от гората. В резултат нещо като с баба мравка ... влачеше няколко пъти повече от собственото си тегло

Обаче ги продаде и вси взе белята с една Лада 1500 - голяма хвалба беше, ама като се поразболя нещо ни педалите може да натисне, нито волана да завърти. Та му взех едно Клио 1.4 миналата година. И като и врътна едно кръгче първите му думи бяха, че това е неговия автомобил ... и си е така.
Та понеже стана дума за масло, сменявал го лятото (изрично съм го предупредил да сменява маслото на 1 г. нищо, че минава по 2-3 хил. километра на година- колкото да ходи от селото до града при нужда) в някакъв сервиз за смяна на масло. Бях му оставил след първото обслужване тубата най-вече да покаже индикациите на маслото (а то беше масло на Делко като марка - минерално). Отишъл човека и поискал от същото масло. Естествено там нямали такова и му сипали някакво наливно за по-евтино. Питам го. Какво масло ти сипаха. Ами не знам вика - беше в две 2 литрови бутилки от Кока Кола biggrin.gif
Разбира се едва ли са го излъгали хората, защото там в този край всички се познават. Сменили му малсото, филтрите и ... Клиото му дава разход 5/100 и той е щастлив....