- IMAG0417.jpg (95.38 KiB) Преглеждано 2487 пъти
След известно време,ще напиша и отзиви,дали си е заслужавало.
Ето за това става на въпрос.
Да забравих да спомена,че става въпрос за TOYOTA CARINA 4АFE-96г.116кс.син металик.vodafon написа:това на ква кола го правиш - форд фиат фолксваген или тойота?
ако е и червена ...
Със сигорност ако изникне проблем ще споделя,да спестя на колеги излишно хабене на време.max-2 написа:Хубаво си решил, дано не се запуши бързо и да намали въздушния поток. Ако се сетиш да споделиш след няколко месеца и аз бих си сложил. В това студено време колата я ремонтирам само при неизбежна необходимост като счупената предна лява пружина днес
Да задължително ще се следи.Даже си мисля,като се зацапа тоя филтър, да пробвам с филтър за лкиматик,от друга марка кола,защото на тойотата е малък и има пластмаса по него. Да оразмеря филтъра с ножицата и да го наглася в дупката,тогава би трябвало даже да е по добре.Оги написа:Добре е да следиш въздушния поток в купето, защото ако се напълни таз вата с боклуци и прах и спре свободната циркулация на въздух в купето по радиатора на парното и въздуховодите ще заживее гъба, която после трудно се мори. А купето замирисва на смърдялник.
Като сменяш- ползувай мрежа за комари. Нея и да забравиш да я смениш- няма такъв проблем- все от някой ъгъл ще минава въздух.
По принцип идеята ми дойде от един служебен автпмобил-Шевролрт Епика.На въпросния автомобил си има заводско направено гнездо за филтър,точно там,където аз се опитвам да побългаря нещата.Точно това ме съмнява за влагата,но ще видим какво ще стане.Ако се овлажнява,ще пробвам да пригодя някой филтър за климатик и тогава би трябвало да стане.slowtraveler написа:Правил съм подобни експерименти, но набързо се отказах след шофиране в дъжд...
Просто водния прах много бързо затлачи този филтър, та се наложи в един дъжд да го късам за да мога поне малко да разкарам влагата от купето...
Ако мястото е гарантирано сухо, може да има някакъв ефект
Това място няма как да е гарантирано сухо.slowtraveler написа: Ако мястото е гарантирано сухо, може да има някакъв ефект
Ако се мокри мястото за съжаление няма да помогне и филтър на климатик...sha4ev написа:...Точно това ме съмнява за влагата,но ще видим какво ще стане.Ако се овлажнява,ще пробвам да пригодя някой филтър за климатик и тогава би трябвало да стане.
По принцип мисля,че ако има достъп вода до това място досега да е изгоряло нещо.Единствено от влажния въздух може да има някакъв дерт.slowtraveler написа:Ако се мокри мястото за съжаление няма да помогне и филтър на климатик...sha4ev написа:...Точно това ме съмнява за влагата,но ще видим какво ще стане.Ако се овлажнява,ще пробвам да пригодя някой филтър за климатик и тогава би трябвало да стане.
Нито намокрена вата нито намокрена филтърна хартия пропускат въздух...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Semrush [Bot] и 7 госта