селика 2000г работи на три цилиндъра дайте читав маистор
селика 2000г работи на три цилиндъра дайте читав маистор
здравеите имам голям проблем от вчера съм дал сто лева за мнения имам селиката от скоро беше за смяна на сегменти дадох 1500лв за ремонт карах е 1500км без никви проблеми миналия ден реших да и сложа газ като отидох да си я взема ми казаха че колата работи на 3 цилиндъра че са проверили кабели свещи и всичко си работи нормално мерили компресиата и имало механичен проблем в мотора единия цилиндър качва компресията по бавно от другите и компресията му е 8 как го разбраха като не работи незнам а и не разбирам от коли зеха ми 850лв и ми върнаха колата на 3 цилиндъра маистора ка ми каза че не е от това абе демек сички се оправдават сега колата като е студена си работи нормално като е загряла почва на три и след около 5 мин каране се оправя даите някъв акъл или някои маистор в пловдив които разбира от тойоти да си направя колата щото вече се видях в чудо с тая кола ще си платя колкото трябва просто искам да си карам колата и да нямам ядове направо ще намразя марката преди това карах немски коли и нямах такива ядове мерси предварително!!!!!
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: селика 2000г работи на три цилиндъра дайте читав маистор
Много объркано, опитай да обясниш какъв точно е проблема, на газ ли се проявява, на бензин ли, постоянно ли е и т.н.vasio1 написа:здравеите имам голям проблем от вчера съм дал сто лева за мнения имам селиката от скоро беше за смяна на сегменти дадох 1500лв за ремонт карах е 1500км без никви проблеми миналия ден реших да и сложа газ като отидох да си я взема ми казаха че колата работи на 3 цилиндъра че са проверили кабели свещи и всичко си работи...
Имай предвид, че Селиката няма "кабели", а ползва системата DIS - високоволтовите бобини са монтирани на лулите на свещите и майсторите може и да те връзват. Ако се оправя след време в карането аз бих заложил на свещ.
колега сори че е обаркано но бях много изнервен като го писах ....значи всичко си беше нормално докато не сложиха газта после почна да работи на 3ц и на газ и на бензин но след време се оправя не е постоянно газаджиата ми каза чее е карал на диагностика и му казали че има механичен дефект в мотора единия цилиндър закъснявал и бил с компресия 8.5 закарах е при монтиора дето прави сегментите тои каза че това не може да е вярно и е или свещи или бобини гледа свещите разменя ги нещо вика караи си ако светне чека ще я докаращ да е прочетем тръгнах си и след трето запалване пак заработи на 3 ц и светна чека като покарам се оправя и го прави само като загрее като е студена си пали на 4 и си върви на 4 в понеделник пак ще е карам оня да е гледа вече се чудя дали да не ида в представителството не ми е проблем в парите просто иксам да си карам колата без ядове
- EdinR-DrugB
- Обратна връзка:
Потърси НИКО от форума той е в кичука и със сигурност ще останеш доволен!
мерси колега ще го потърся и аз съм от кючука ще стане добре ако се разберм с него
- ahmedcholak
Щом си от Пловдив - Нико!vasio1 написа:здравеите имам голям проблем от вчера съм дал сто лева за мнения имам селиката от скоро беше за смяна на сегменти дадох 1500лв за ремонт карах е 1500км без никви проблеми миналия ден реших да и сложа газ като отидох да си я взема ми казаха че колата работи на 3 цилиндъра че са проверили кабели свещи и всичко си работи нормално мерили компресиата и имало механичен проблем в мотора единия цилиндър качва компресията по бавно от другите и компресията му е 8 как го разбраха като не работи незнам а и не разбирам от коли зеха ми 850лв и ми върнаха колата на 3 цилиндъра маистора ка ми каза че не е от това абе демек сички се оправдават сега колата като е студена си работи нормално като е загряла почва на три и след около 5 мин каране се оправя даите някъв акъл или някои маистор в пловдив които разбира от тойоти да си направя колата щото вече се видях в чудо с тая кола ще си платя колкото трябва просто искам да си карам колата и да нямам ядове направо ще намразя марката преди това карах немски коли и нямах такива ядове мерси предварително!!!!!
Toyota celica 1.8 vvt-i
нещо не мога да го издиря в форума някои може ли да ми даде негов номер че направо съм ахнал с тая кола по добре да си платя колкото е нужно но да не смо еням неща който не са ми за смяна и за мнения и опити ако някой ми даде номера на нико ще съм му много благодарен !!!
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
За 7-ма генерация Селика ли става дума? Т23

- EdinR-DrugB
- Обратна връзка:
колеги мерси много за препоръката свързах се с въпросния човек каза ми от каде ми идва проблема прегорял му е някъв клапан после ще се видя с него и ще му оставя кошницата да е прави хубаво е когато има хора който знаят всичко за даден модел коли момчето ми се стори сериозен на тема селика и ми останови проблема по телефона още защото от една седмица се мъкна по маистъори и давам излишни пари за мнения и тестове от сега маи нико ще е моя човек като не разбирам от коли често си патя от това но такъв зор като с тая селика не бях виждал дано всичко след ремонта е добре защото ако дам още хиляда лева без резлутатно ще ми излезе колкото с класа мерси за отговорите и съветите!!