Аз питам за разхода, не са добавки и замръзване, на мен не ми замръзна на минус 25 с нормално горивоKiki написа:В премиум дизела на ОМВ има добавка, която почиства горивната система.
Зимата и срещу замръзване на нафтата.

Аз питам за разхода, не са добавки и замръзване, на мен не ми замръзна на минус 25 с нормално горивоKiki написа:В премиум дизела на ОМВ има добавка, която почиства горивната система.
Зимата и срещу замръзване на нафтата.
Искаш да кажеш , че Ромпетрол и ЕКО също минават от там ? Не съм сигуренtyrnovo_12 написа:Едно мнение на колега по темата..
Разликата от 15-20 ст не е просто ей така. Всички обикновенни бензини и нафта са с произход Лукойл. Газта също.
.
За ЕКО - да. Ако си спомниш по едно време имаше блокада на границите, но бензиностанции Еко не останаха без гориво ;)Toyko написа:Искаш да кажеш , че Ромпетрол и ЕКО също минават от там ? Не съм сигуренtyrnovo_12 написа:Едно мнение на колега по темата..
Разликата от 15-20 ст не е просто ей така. Всички обикновенни бензини и нафта са с произход Лукойл. Газта също.
.
Не вкарвай хората в заблуждение , Екто дизел има! laugh.gifkrass1 написа:понеже в Добрич няма Екто дизел :(.
Може ли да ми кажеш в коя бензиностанция в Добрич има Екто Дизел (не бензин) ?? Аз съм от Добрич така че, познавам добре 3-те бензиностанции на Лукоил.iovkito написа:Не вкарвай хората в заблуждение , Екто дизел има! laugh.gifkrass1 написа:понеже в Добрич няма Екто дизел :(.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта