Аз мисля да издам диск, а след време и радиостанция за пестене на гориво.
"Най-тежките" парчета ще бъдат на Крис де Бърг, а ефекта гарантирано ще е по-забележим от светодиодния...
Дали работи и при хибридите?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Дали работи и при хибридите?
И тази чудесия е в раздел "Хитрите живеят от глупавите, а глупавите от работа!". 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Хахахаха аз трудно се хващам на такива чудеса де хахах ама да го бяха пуснали по 10 лв. веднага щяха всички да си купят те 70 лв хахахах и все пак аз се позамислих срамно или не хахахха
Toyota Corolla 1.6 e210
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Кутийката, обаче, ми харесва.Rudy написа:Кики грешиш! Това е мини ядрен реактор. В него има нано уранови пръти, а действа на принципа на ядрения синтез. За понижаване на температурата на ядрото се ползва радиатора на парното, затова дизелите зимата загряват от раз! Ама не са го писали защото от този ефект ефект можете да се възползвате само когато е студено. biggrin.gifKiki написа:Ето това е истината:
- Ако мислите, че един кондензатор, 2 резистора и един светодиод могат да свалят от консумацията на гориво на колата...то значи, че сте поредните балъци. Компонентите вътре струват...около10 стотинки по цени на едро.
Няма производител на автомобили, който да не го направи, ако беше истина.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!