Прибрах се
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Прибрах се
Прибрах се , колеги.Искам да Ви покажа що за чудо карах 4 месеца в северна Германия,ама не знам как да закача снимките.Помагайте
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 339 пъти
- Получена благодарност: 371 пъти
Re: Прибрах се
Ами добре дошъл
Качи снимките някъде (например снимка.ком)...
И тук пусни линковете..

Качи снимките някъде (например снимка.ком)...
И тук пусни линковете..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Нещо по-лесно няма ли?Много съм скаран с компютрите.Гледам пише някакво Img?Ама ще пробвам по тоя начин дето ми го каза.
-
Бонбона не се вижда добре май.Американско CAMRY 2.2 на 318 000 мили.Голямо и рядко за Европа бижу.Голям кеф беше да си го търкалям.Модел 1993 , тогава и произведено.Докарали са си го 2000 година и оттогава само по немски шосета.Според сина на моя дядо,който го бе донесъл освен свещи и консумативи нищо не са му правили 13 години.Вътре си беше като нова,малко ръжда покрай праговете отпред.Аз му врътнах към 1000 мили.Не беше автоматик.
-

P.S. малко пооправих снимките
/slowtraveler
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Az sum karal takava, no predniq model 1989 (mai beshe), avtomatic.
Tezi sa vsi4kite made in Japan, edinstvenoto slabo mqsto im e rujdata, no te sa veche i na mnogo godini.
Ti za kolko vreme se vurna v BG?
Tezi sa vsi4kite made in Japan, edinstvenoto slabo mqsto im e rujdata, no te sa veche i na mnogo godini.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
А, защо? biggrin.gifnowyaris написа:Прибрах се
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- martod
То много хубаво си направил, че и се хвалиш .. laugh.gifnowyaris написа:Прибрах се ,
Мен пък хич не ми се прибира, ама на тоя студ отвън не се издържа, biggrin.gif особено без топли чорапи ..

Ма щом си се прибрал вече, ха добре дУшЕл (както казват по североизточна България) ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Е браво - 'що го посрещнахте така човека? Сега след празниците пак "ше избега"...Kiki написа:А, защо? biggrin.gifnowyaris написа:Прибрах се

- Not_active_user_1
Добре дошъл! Как е возията колега? Сигурно е като параход. Отзад с 2 чистачки. Не бях виждал. Колата радва и ми е една от старите мечти(новия модел). Мислех да си вкарам от САЩ, но се разкандардисах. Просто много време трябваше да отделя за цялата процедура. Тази внос от щатите ли е и имаш ли инфо, защо е с ръчни скорости. Мисля, че автоматика е стандарт, а за ръчни се доплаща.
-
Колеги,съжалявам за забавените отговори,но напоследък рядко изтрезнявам до степен да пиша граматически вярно.На темата-прибрах се,защото както личи на снимките "Допел Корн" не ми понася много-брадясвам от него laugh.gif .Пък и да си видя хората-дъщерята утре си идва от Лондон и ще ходя на Отопени с Яриса да си я взема.По празниците всички сме си в Русе.Догодина пак ще си бием камшика кой откъдето.....Kiki написа:А, защо? biggrin.gifnowyaris написа:Прибрах се
-
Между 10.01 и 20.01.трябва пак да замина-Лондон е скъп градJapanese_fever написа:Az sum karal takava, no predniq model 1989 (mai beshe), avtomatic.

-
Мерси,колега,за пожеланието.А за топлите чорапи не се притеснявай-на лични ще ти дам ако желаеш хората които ме заместват за Враца и Ботевградmartod написа:То много хубаво си направил, че и се хвалиш .. laugh.gifnowyaris написа:Прибрах се ,
Мен пък хич не ми се прибира, ама на тоя студ отвън не се издържа, biggrin.gif особено без топли чорапи ..![]()
Ма щом си се прибрал вече, ха добре дУшЕл (както казват по североизточна България) ..

-
Посрещането е чудесно,Руди,Мерси.За бягането след празниците - гаранция.Тук за близо година е станало "трудно,да не кажа невъзможно".Rudy написа:Е браво - 'що го посрещнахте така човека? Сега след празниците пак "ше избега"...Kiki написа:А, защо? biggrin.gifnowyaris написа:Прибрах се

-
Добре заварил,колега.На параход не съм се возил,ама на дунавски шлеп съм се возил-Кемрито наистина е с много мека возия,ама може и да е от старите пружини вече biggrin.gif .В интерес на истината и аз си мислех че за щатите "ръчка" е екзотика.И нямам капка информация как са го докарали,освен че на дедо сина му е бил главен механик по корабите в Бремерсхафен и Брюнсбютел и на времето е пътувал до Щатите много често.В гаража на дедо имаше и едно БМВ 530 дизел комби автоматик с всички екстри 2003 г.,предложиха ми да ползвам него,но аз като видях синьото шлепче категорично отказах.Сина само се усмихна на отказа ми и каза че много разбирам от коли.Иначе и той разбираше от коли,щото караше 6-цилиндрова "Максима" , пак от Щатите.Отделно дето в региона всички фермери бяха с "Хайлуксове" и "Навари",а Ярисите пред Алди и Лидъл бяха повече от Полотата поне два пъти-вервайте ми.prius 3 написа:Добре дошъл! Как е возията колега? Сигурно е като параход. Отзад с 2 чистачки. Не бях виждал. Колата радва и ми е една от старите мечти(новия модел). Мислех да си вкарам от САЩ, но се разкандардисах. Просто много време трябваше да отделя за цялата процедура. Тази внос от щатите ли е и имаш ли инфо, защо е с ръчни скорости. Мисля, че автоматика е стандарт, а за ръчни се доплаща.