Продавам DRL - модули
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Re: Продавам DRL - модули
Мнение от diesel_power » 18 Май 2013 23:14
Ето и резултата при Lexus GS 300:
- Прикачени файлове
-
- DSC_0105.jpg (1.18 MiB) Преглеждано 6037 пъти
diesel_power
gogo_juck
Мнение от zaharyg » 10 Юни 2013 10:40
zaharyg
Мнение от metko » 14 Юни 2013 20:54
имам Корола 2005 седан Турска сглобка и преди няколко дена във В.Преслав ми монтираха CarDRL4S®Minus на дългите. Монтажа стана много лесно под волана където бяха и всички необходими кабели за светлините и отне около 30 минути. Електричаря ми го препоръчаха от сайта на CarDRL. Много е точен и определено си разбира от работата. За сега нямам никакви проблеми, нито с компа на колата нито със самия модул. Кординатите на монтажника може да ги научите от сайта.
metko
Мнение от vessonik » 23 Ное 2013 09:12
vessonik
Мнение от saho » 24 Ное 2013 18:29
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
saho
Мнение от vessonik » 24 Ное 2013 19:14
Здравей, през есента-зимата на 2012г. си написал, че на Авенсис Т25 може да се монтира модул на къси и дълги без проблеми. Ако в последния пост имаш в предвид, че за късите не са необходими допълнителни кабели и релета, моля пусни някаква схема и точно какъв е модула. Колегата Станков също може да подскаже от гледната точка на производител. Ако Станков мисли, че трябва да се монтират модулите точно в един от двата сервиза, които е посочил за София, моля да им изпрати схеми за модела. Посетих и двата сервиза и хората са доста неуверени какъв ще е крайния резултат след монтажа, както и къде точно да поставят модула и релетата, ако са необходими.saho написа:На т25 си го монтирай на късите за да не те боли главата. Става без никаква намеса - рязане на кабели релета и други глупости който могат да откажат в най-неподходящия момент... Когато мога ще постна една снимка да се види, че на 30% свети перфектно, докато на королата ми на дългите леко заслепява в мрачно време.
Моята рама е SB1BD56L80E07.... Благодаря ви предварително!
vessonik
Мнение от saho » 25 Ное 2013 17:37
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
saho
- miso25
Мнение от miso25 » 26 Ное 2013 08:34
В тази тема съм питал нещо http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t ... 76#p258576saho написа:За късите модул кардрл4с "+" може и друг монтажа е лесен. Под волана има всички необходими жици към които да се свърже - минус, плюс, плюс след контакт, дълги, габарит. Само жълтите кабели се удължават и преминават в един отиващ в кутиика с реле над радиатора, там се свързва след релето. Това е, модула със свинска опашка се хваща някъде и си го слушаш кагато пали и гаси фаровете, приятен е
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
miso25
Rudy
vessonik
- Rudy
Мнение от Rudy » 14 Дек 2013 06:30
Модула съм написал, физически е в кутията с предпазителите, а го сложихме с един приятел на улицата пред офиса.vessonik написа:Колега, къде и какъв модул ти поставиха? Моля за адрес и/или телефон на сервиза!Rudy написа:CARDRL4S - дълги на 20%:

Rudy
Мнение от vessonik » 14 Дек 2013 06:50
Здравей, да разбирам, че модулът е CARDRL4S минус? Дали на твоята кола фаровете се управляват по минус и дългите светят заедно с късите, както е при Тойота Авенсис Т25? Може и да имат разлики щом е станало без допълнителни релета. Ще може ли инфо за монтажа? Става повече от година и половина и никой в София неможе да предложи схема за приличен монтаж на модул за дългите светлини на Авенсис Т 25.Rudy написа:Модула съм написал, физически е в кутията с предпазителите, а го сложихме с един приятел на улицата пред офиса.
vessonik
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 14 Дек 2013 07:50
Модула е CARDRL4S-PLUS. А дългите не светят ли на повечето коли заедно с късите? А при Т25 без реле май не може да се мине с наличните модули (за % на дългите). Това, ако колата е без ксенон. На Т25 с ксенон може би е различно.vessonik написа:Здравей, да разбирам, че модулът е CARDRL4S минус? Дали на твоята кола фаровете се управляват по минус и дългите светят заедно с късите, както е при Тойота Авенсис Т25? Може и да имат разлики щом е станало без допълнителни релета. Ще може ли инфо за монтажа? Става повече от година и половина и никой в София неможе да предложи схема за приличен монтаж на модул за дългите светлини на Авенсис Т 25.Rudy написа:Модула съм написал, физически е в кутията с предпазителите, а го сложихме с един приятел на улицата пред офиса.
Vesko
Мнение от vessonik » 14 Дек 2013 08:17
Здравей! Авенсисът Т25 е без ксенон. Съгласен съм и на реле, но да се направи прилично и релето да е в кутията над радиатора, там има празни гнезда. Моля някой, който знае как или познава такъв майстор да ме насочи! До сега все попадам на разни, които искат да връзват релета по фаровете и да прекарват куп проводници и си представям колата на какво ще заприлича.Vesko написа:Модула е CARDRL4S-PLUS. А дългите не светят ли на повечето коли заедно с късите? А при Т25 без реле май не може да се мине с наличните модули (за % на дългите). Това, ако колата е без ксенон. На Т25 с ксенон може би е различно.

vessonik
Обратно към “Сервизи / Магазини / Услуги”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru