Заради един младеж с летни гуми, много опит и кураж ще трябва да вкарвам колата в бокса:
За щастие са само ламарини (преден калник и броня) и трябва да избера един от следните:
АВО – ЕКСПРЕС ЕООД -Модерно предградие, Люлин ул. Обелско шосе №3 B
АВТО ВИП СЕРВИЗ - бул. Сливница №429, кв.Люлин
АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК АД (Тандер - Изток) - ул. Цветан Лазаров №99
АМАРАНТ-2003 ООД - бул. Цар Борис III №126
АУТО СПИЙДИ ООД- шосе Банкя №7, ИП Никола ПушкаровТ Т
А И Н КОМЕРС ООД - в. Враждебна, ул. 53-таТ №8 Т
БУЛАВТО АД /ИВЕКО/ - Околовръстен път, зад Люлин-2
ВИК ПАРТНЕР - ул. Обелско шосе №11
ВИКИНГС ООД - кв. Бенковски, ул. Кооперативен труд №28
ГЕСИ ООД - ул. Никола Крушкин Чолака №10
Д-К-В ООД - ж.к Обеля, ул. 24-та №21
ДЖОКИ ЕООД - кв. Овча купел, ул. Лиляче №18
ДЖЕТ КОЛОРИ ЕООД - ул. Свети Мина №15
ДЖЕНЕРЪС АУО ЕООД /ОПЕЛ И ШЕВРОЛЕТ/ - ул. Бяло Море №8Д (бул. България)
ЕВРОСЕРВИЗ ТАНДЕР ЕАД - ул.Прохлада №15 А
ЕМ ДЖИ СЪРВИЗ ООД - бул. Челопеченско шосе №40
ЕТ АВТО-БИЛ-ПЕЧО ДИМИТРОВ - Враня-Герман 2А
ЕТ КИС - СЛАВЧО БАЙКУШЕВ - кв. Симеоново, ул. Босилек №3
ИВАЛ АВТО ООД - бул. Цар Борис III №126
КАПЧИН ЕООД - Околовръстен път, ул. Бойчо Бойчев №99Б
КАР ПАРТНЕР ЕООД - 1. район ИскърТ ул. ТНеделчо БончевТ №1 2. ж.к. Враждебна
ЛОТОС АУТО ООД - кв.Враждебна, летище София-СеверТ Т
М АУТО 2008 ЕООД - ж.к. Княжево, бул. „Цар Борис” III №306
СИОН – Д ООД - бул. Сливница №192
С и Р КЪМПАНИ ООД - кв. Казичане, ул. Спас Андреев №14
ТУРИСТ СЕРВИЗ РЕНТА КАР - ж.к. Христо Ботев, ул.Саранци № 47
ЦАЯ 96 ООД - кв. Хаджи Димитър, ул. Хайдушка песен №1
ЮВЕ И КО ЕООД - Божурище, бул. Европа № 10
Има ли някой положителен (или отрицателен) опит с някой от изброените?
Доверени сервизи Булинс
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Доверени сервизи Булинс
По препоръка на приятел съм ползвал "Д-К-В ООД - ж.к Обеля, ул. 24-та №21" , няколко пъти и по точно предна броня, задна броня и задна дясна вежда на калника. Белите бяха основно драскотини и ожулено.
Ползвал съм ги само за боядисване, никога за изчукване. Доволен съм от работата им, боята е гладка и няма "портокалова кора".
давам има възлагателното писмо и си свиркам
В сервиза е пълно с Тойоти, а според собственика, когато не смогват в ТМ Ауто му прехвърлят работа.
Доволен съм от сервиза.
Ползвал съм ги само за боядисване, никога за изчукване. Доволен съм от работата им, боята е гладка и няма "портокалова кора".
давам има възлагателното писмо и си свиркам
В сервиза е пълно с Тойоти, а според собственика, когато не смогват в ТМ Ауто му прехвърлят работа.
Доволен съм от сервиза.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
Добри отзиви за Дженеръс ауто на бул. България. Ако не ти трябват резервни части, а само боя е добър избор!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- miso25
Аз си патих от тях преди години....и то бе само за боядисване :(zi_zi_top написа:Добри отзиви за Дженеръс ауто на бул. България. Ако не ти трябват резервни части, а само боя е добър избор!
Volvo XC60 2.0, 136hp, 2014
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
- Rudy
Така да докладвам развитието.
Понеделник - минах през Тандер да видя за какво става дума - защото кварталните сервизи не ме привличат - ако имаш сериозни намерения трябват сериозни инвестиции. (Не значи, че в добре оборудван сервиз, не могат да оплескат работата). Не знаех нищо за сервиза и бях впечатлен.
Приемчика на смяна провери графика и ми каза, че ако я закарам във вторник в петък е готова. Газ до Булинс - след 10 минути - три възлагателни писма (предна и задна броня, ляв преден калник с доста сериозна вдлъбнатина от удара) - завеждал съм щети, но не съм ги оправял, че не ми се занимаваше.
Вторник - вкарвам колата в бокса - приемчика описа всичко налично в колата (е аз бях оставил само стелките и секрета за джантите), километри и гориво. Супер любезен - ще ви вземе ли някой, искате ли да ви закараме донякъде или да ви викна такси. (на луната пристигна след 2 мин.)
Сряда, четвъртък - колко е гадно без кола...
Петък - става 10:00 - аз понеже съм гърмян заек очаквам колата да е готова пет, шест дни след обещания срок, ама за всеки случай звъня.
- Ама нали обещахме за петък - елате следобяд ще е готова.
16:30 - отивам след работа и очаквам да не е готова (все пак никой не ми се обади да ида да си я взема) и бях прав - не беше готова - беше в автомивката на сервиза, където я бяха измили и я подсушаваха. Наложи се да изчакам още 10 мин. да минат основно с прахосмукачката.
- Искате ли кафе докато чакате? Докато младежа чистеше погледнах да видя как са се справили - и какво да видя - на седалката найлонов калъф, на пода също, волана обвит с фолио... Чак не повярвах на очите си.
Сега най-важната част - изчукването е много добро - не знам дали е перфектно, защото не мога да преценя. Пасването на цвета, доколкото е субективно - също. Но след щателна инспекция на боядисаните детайли с две ЛЕД фенерчета - никъде не видях прашинки, капки или стичане на боята или лака. Гладка, хомогенна текстура и страхотен гланц. Явно работят с хубави бои и в камера. Където е отсечена боята на задната броня - гладко и равно. Фугите са еднакви и равномерни.
Единствените забележки, който открих - не бяха сложили една щипка на кората под калника (може да се е счупила при свалянето) и малък остатък от обвивно тиксо.
Това е - засега смело мога да препоръчам Тандер, като доверен сервиз за тенекеджийски и бояджийски ремонти.
Понеделник - минах през Тандер да видя за какво става дума - защото кварталните сервизи не ме привличат - ако имаш сериозни намерения трябват сериозни инвестиции. (Не значи, че в добре оборудван сервиз, не могат да оплескат работата). Не знаех нищо за сервиза и бях впечатлен.
Приемчика на смяна провери графика и ми каза, че ако я закарам във вторник в петък е готова. Газ до Булинс - след 10 минути - три възлагателни писма (предна и задна броня, ляв преден калник с доста сериозна вдлъбнатина от удара) - завеждал съм щети, но не съм ги оправял, че не ми се занимаваше.
Вторник - вкарвам колата в бокса - приемчика описа всичко налично в колата (е аз бях оставил само стелките и секрета за джантите), километри и гориво. Супер любезен - ще ви вземе ли някой, искате ли да ви закараме донякъде или да ви викна такси. (на луната пристигна след 2 мин.)
Сряда, четвъртък - колко е гадно без кола...
Петък - става 10:00 - аз понеже съм гърмян заек очаквам колата да е готова пет, шест дни след обещания срок, ама за всеки случай звъня.
- Ама нали обещахме за петък - елате следобяд ще е готова.
16:30 - отивам след работа и очаквам да не е готова (все пак никой не ми се обади да ида да си я взема) и бях прав - не беше готова - беше в автомивката на сервиза, където я бяха измили и я подсушаваха. Наложи се да изчакам още 10 мин. да минат основно с прахосмукачката.
- Искате ли кафе докато чакате? Докато младежа чистеше погледнах да видя как са се справили - и какво да видя - на седалката найлонов калъф, на пода също, волана обвит с фолио... Чак не повярвах на очите си.
Сега най-важната част - изчукването е много добро - не знам дали е перфектно, защото не мога да преценя. Пасването на цвета, доколкото е субективно - също. Но след щателна инспекция на боядисаните детайли с две ЛЕД фенерчета - никъде не видях прашинки, капки или стичане на боята или лака. Гладка, хомогенна текстура и страхотен гланц. Явно работят с хубави бои и в камера. Където е отсечена боята на задната броня - гладко и равно. Фугите са еднакви и равномерни.
Единствените забележки, който открих - не бяха сложили една щипка на кората под калника (може да се е счупила при свалянето) и малък остатък от обвивно тиксо.
Това е - засега смело мога да препоръчам Тандер, като доверен сервиз за тенекеджийски и бояджийски ремонти.