Взаимозаменяемост на частите.
Re: Взаимозаменяемост на частите.
Някой разбиращ да каже задни амортисьори от карина 1.6 бензин седан на 2.0 дизел пак седан ще станат ли? Благодаря предвариелно
-
Някой колега да е запознат какви пружини от друга кола биха паснали на Селика т20 1997г.?
-
Задни и предни амортисьори за celica 1.6 sti 5 генерация от какво друго може да паснат ?
MESS WITH THE BEST - DIE LIKE THE REST 

corolla Liftback 1.3 i 12V 2E-E
Corolla Liftback 1.3 i 12V 2E-E предни и задни амортесьори има ли съвместими?
Някой,пробвал ли е този саит http://webshop-cs.tecdoc.net/honeywell/ ... country=de# ?
Няква идея от каква друга колата стават предните и задните амортесьори + пружини за Тойота Селика 5 ген.?!
Чух някви работи за от Голф 2/3 ?
cElica
Imam iznosena 5- skorost na Toyota Corola E11- 2002g.dvigatel D4D - 2000cc- 90ks,5-stepenna rachna skorostna kytiia,s kakva dryga skorosna kytiia moje da se zameni, ot kakav model toyota i koia godina sa savmestimi skosnite kytii,predvaritelno blagodaria 

Дали мога да сложа водна помпа 16100-19015 за корола 1.3 до 87 г. на корола 1.6 88-ма година с водна помпа 16100-19205 ??? 

Toyota Celica (T20) 7А
Toyota Corolla (АE92) 4А
Toyota Corolla (АE92) 4А
-
здравейте на всички,нов съм в форума и искам да задам няколко въпроса, но не съм сигурен дали тук му е мястото.както и да е ,коригирайте ме ако трябва. а именно имам тойота авансис 2004г. на която трябва да сменя предния капак.мога ли да взема нов от тойота 2007г и нова решетка, така че да изглежда както нея или капака и решетката нямат нищо общо
-
Стават ли от голф 3 задните амортисьори ? гледам тука снимки разни на вид изглеждат еднакви, но на дължина дали ще станат? ако си пробвал сподели аз тези дни ще смъкна един от моите и ще пробвамcelicaa написа:Няква идея от каква друга колата стават предните и задните амортесьори + пружини за Тойота Селика 5 ген.?!

MESS WITH THE BEST - DIE LIKE THE REST 

Здравейте колеги пробвал ли е някой джанти от ОПЕЛ АСТРА J 4*100///15*7*ET40
Исками се да ги слога на новата си КОРОЛА ВЕРСО 2003г
Дали ще опират супортите , за централния отвор съм информиран , че е по голям.
благодаря предварително!!!!

Исками се да ги слога на новата си КОРОЛА ВЕРСО 2003г
Дали ще опират супортите , за централния отвор съм информиран , че е по голям.
благодаря предварително!!!!

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Имаш ли втулки за централния отвор?
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!