Имлементация:
Днеска свалихме моста от донора. Направо съм потресен как абсолютно всички болтове и гайки от тоз мост са развиха без проблем и без ползване на въздушни инструменти. Ясно предишния собственик е бил абсолютен маниак (което си личи по завещаната документация) ,но определено таз кола не е виждала зими. Благодаря на помоща от del_sol_fen ,гадината тежеше към 100-на килца съвсе диференциала...
Двамата са хванахме и независимо ,че се стъмно го разкоскахме моста до краи.
Остана само голо желязо ,метнато под колата - което става само за вторични. За съжаление поради жестокия удар във единия краи рамката на моста е кофти огъната:
Важните части са складирани във гаража ,от тука предстои освобождаване на горниа носач (Altezov вече ми е издирл Toyota Special Tool) ,и полека лека смяна на тампоните. За съжаление ще трябва да сваля моя мост и да работя над него - което значи че за неколко седмици колата ша бъде неподвижна.
Между временно са разрових около темата заден мост и излиза ,че при мошности над 400 коня на колелата ,заводските Strud Rod се кривят - аз ги сменям. Проблема е ,че над 600 коня на колелата и при некои 450-500 и мноогоо жестоко изстрелване (2 stage примерно) ,та хората късат рамката на задния мост около опашката на диференциала:
Та така и така моста ша е на земята ,мисля да изкопирам следното заздравяване:
Само требе да видя кои ша прави заварките ,че ако се пробвам аз ша станат като тези горе на снимката - та гласувам за Корд - ама го знам ,че ша изка мнооооооооооооо пиене та ша видим как ша стаа пазарлъка:)