Колега, не се смея само, а и плача. Не разбираш ли защо?grishev написа: колега в тоя форум пове4е подигравки от колкото помошт казвам ти
Падане на мощността (за изтриване)
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Падане на мощността
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Офтопик:
Не приемайте неграмотното писане като подигравка, то заслужава много повече. Това е БГ форум, не тинейджърски чат със смртфони. Може би ако всички се въздържат да отговарят на неграмотни постове и модераторите вземат мерки, нещата ще се пооправят.
Не приемайте неграмотното писане като подигравка, то заслужава много повече. Това е БГ форум, не тинейджърски чат със смртфони. Може би ако всички се въздържат да отговарят на неграмотни постове и модераторите вземат мерки, нещата ще се пооправят.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
+1JapCar написа:Офтопик:

Мен много ме дразнят такива неща.(нешта)

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
или (ne6ta) biggrin.gifKiki написа: Мен много ме дразнят такива неща.(нешта)
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- paco_escobar
Искам също да попитам дали е задължително и смяна на бутала за този мотор?paco_escobar написа:Като сменя сегментите и гумичките на клапаните ще пиша пак.
Corolla E11 4E-FE Wagon
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Задължително е да се измие и измери пък каквото микрометъра покаже. Щом като цапа свещи си е за сериозен ремонт.
- paco_escobar
Човекът който ще я отваря си разбира от работата!Питам защото си мислех предварително да купувам частите, но сега ще изчакам докато не видем с очи какво е за смяна.Благодаря все пакмехаННика написа:Задължително е да се измие и измери пък каквото микрометъра покаже. Щом като цапа свещи си е за сериозен ремонт.

Corolla E11 4E-FE Wagon
- kaltcev.72
Не бързай да кунуваш каквото и са е. Проблема може да се окаже и газоразпределението, клапани с нагар , гумички и тн. Специално с марката Тойота имам малко опит но съм работил в сервиз Нисан . Но без "отварянето"на двигателя всички диагнози са само гадаене. Само внимателно подбирай механиците , щото ядовете идват от тях. 

Ше фърла с тебе по нещо!
- paco_escobar
Това за клапаните вече трима човека ми го казват,но ще изчакам наистина отварянето на мотора.Предварително ще взема само комплект гарнитури и гумички.kaltcev.72 написа:Не бързай да кунуваш каквото и са е. Проблема може да се окаже и газоразпределението, клапани с нагар , гумички и тн. Специално с марката Тойота имам малко опит но съм работил в сервиз Нисан . Но без "отварянето"на двигателя всички диагнози са само гадаене. Само внимателно подбирай механиците , щото ядовете идват от тях.
Corolla E11 4E-FE Wagon
- paco_escobar
Да знам и цената за комплекта от T.Forever.мехаННика написа:Гумичките за клапани се съдържат в оригиналния комплект гарнитури.
Corolla E11 4E-FE Wagon
- paco_escobar
Проблема се оказа от зацапани свещи.След отваряне на мотора бяха заминали маслените сегменти,а гумичките спечени.Нямаше нужда от шлайфане.Единствено ми направи впечатление след отстраняване на всичкото желе от картера че мотора събра 3.5л. вместо 2.8л.
Corolla E11 4E-FE Wagon