КОЛЕГИ ДАИТЕ СЪВЕТ

petar ivanov

КОЛЕГИ ДАИТЕ СЪВЕТ

Мнение от petar ivanov » 19 Ное 2013 20:29

Колеги даите съвет от къде да запо4на.Пикника ми 2.0 бензин при загрял двигател на празен ход сваля оборотите на 600 усеща се 4е работи неритми4но като му подам газ заглъхва и след това се форсира както трябва и се 4ува препаткване откам колекторите от време на време .над1500-2000 оборота се оправя а също и
при преминаване на пропан бутан (с газов инжекцион съм)
на комп.диагностика не показа проблем при кабели свещи и бобина посаветваха ме да пробвам с 100 октана -няма ефект ,сложих и добавка за дузите -също.Двуомя се с дузите ли да запо4на или това препаткване няма дае от проблем с тоците(преди половин година смених свещите с дензо

Аватар
vladika

Re: КОЛЕГИ ДАИТЕ СЪВЕТ

Мнение от vladika » 19 Ное 2013 23:15

това е детонация, не изгаря сместа и се запалва от налягането смени си кабелите най вероятно проблема е от там,а предполагам колата е на газ,така си мисля,успех

petar ivanov

Мнение от petar ivanov » 20 Ное 2013 20:51

vladika написа:това е детонация, не изгаря сместа и се запалва от налягането смени си кабелите най вероятно проблема е от там,а предполагам колата е на газ,така си мисля,успех
Благодаря колега и аз си мислех 4е проблема щее електри4ески но не бях сигурен.като сменя кабели и свещи ще пиша за резултата

Аватар
veso_hds
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 39 пъти

Мнение от veso_hds » 20 Ное 2013 21:02

petar ivanov написа:
vladika написа:това е детонация, не изгаря сместа и се запалва от налягането смени си кабелите най вероятно проблема е от там,а предполагам колата е на газ,така си мисля,успех
Благодаря колега и аз си мислех 4е проблема щее електри4ески но не бях сигурен.като сменя кабели и свещи ще пиша за резултата
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f ... 92#p250298
Колега,щом си от Бургас отиваш тук и ще ти решат проблема без да гадаят.
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.

Публикувай отговор