Точно като бензиновия хибрид. Май ти си луд. laugh.gif (шегувам се) На дълго харчи около 5/100DoGoRe написа:Така днеска минах първите 700 км и съм очарован направо немам думи ама Мерцедес и без пари да ми дават ще взема Тойотка само ми е малко Х работата 700 км а стрелката за горивото ми е малко след половината или малко харчи или дизела или аз сам луд ;))
Хайде и аз в клуба
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Хайде и аз в клуба
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Както казваше моя инструктор...Разхода на гориво зависи от номера обувкаKiki написа:Точно като бензиновия хибрид. Май ти си луд. laugh.gif (шегувам се) На дълго харчи около 5/100DoGoRe написа:Така днеска минах първите 700 км и съм очарован направо немам думи ама Мерцедес и без пари да ми дават ще взема Тойотка само ми е малко Х работата 700 км а стрелката за горивото ми е малко след половината или малко харчи или дизела или аз сам луд ;))

Много хубав автомобил! Да си го караш дълго и безаварийно!!!
Toyota Avensis 2.0 D4D Wagon CDT250L-AWMEYW 10/2005
Sorry che pisha na latinica prez tela draskam ;) znachi kolata e na 118 000 km s smenen naskoro egr klapan sega bord komputera mi pokazva che imam gorivo za oshte 200 km ;)
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Тези 200 ги смятай най-малко 300.DoGoRe написа: bord komputera mi pokazva che imam gorivo za oshte 200 km ;)
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
И после с тубата до бизката бензиностанцияKiki написа:Тези 200 ги смятай най-малко 300.DoGoRe написа: bord komputera mi pokazva che imam gorivo za oshte 200 km ;)