Проблем с инсталация на аларма Viper5704 на Toyota Auris

Аватар
Аngelo981

Проблем с инсталация на аларма Viper5704 на Toyota Auris

Мнение от Аngelo981 » 21 Окт 2013 19:00

Здравейте,
Казвам се Ангел и имам проблем с инсталирането на една аларма Viper5704 на Тойота Аурис D4D 1.4.....ако може някой, който знае нещо за този тип аларми и съвместимостта им с тойота да ми помогне с малко инфо....
Живея в Испания, по точно на един от островите и, Гран Канария......за това много не съм много сигурен дали точно проблема е в алармата или в некъдърността на местните испанци като цяло. Някой даже и не бяха чували за тази аларма а са специализирани за аларми wacko.gif .
Тази аларма я купих по интернет след като прочетох, че е една от качествените на пазара и въобще не си дадох сметка, че ще стигна до там да превеждам от английски на испански упътвания за инсталиране и че ще ходя на 7 различни сервиза за да чуя, че не може да се инсталира на Аурис. Всички ми казват, че не може но логически погледнато това е универсална аларма, не е за определен модел само и не виждам защо да не може.
Че така, простия ми въпрос е може ли или не може този модел да се инсталира на аурис и ако може какво е необходимо....., ако някой може да помогне ще съм благодарен worthy.gif

Поздрави на всички избрали тойота

Аватар
Аngelo981

Re: Проблем с инсталация на аларма Viper5704 на Toyota Auris

Мнение от Аngelo981 » 23 Окт 2013 16:30

Тъййй, помощ не получих ама да добавя инфото, което в крайна сметка сам си намерих след като се свързах с дистрибутора за България. Трябваше първо до тях да пиша ама както и да е.
Значи тези които карат тойота аурис се нуждаят от DBALL модул(дата бус интерфейс, който ще интегрира алармата с буса на автомобила). Другата джаджа била 556UW ( това е байпас модул на фабричния имобилайзер).
Та така, мойта пак няма да стане, защото тези модули трябва да се програмират предварително със специфичната програма за модела кола.
Тия тука се опитах да им обясня за програмиране на DBALL модул и като ме попитаха какво е това и се отказах просто. Как да им оставиш кола на такива, че да и бъркат и в електрониката. bash.gif
За сега ще си я гледкам алармката белким се инсталира сама biggrin.gif
Поздрави

Публикувай отговор