преправяве в 4 по 4

Заключено
daiandra

преправяве в 4 по 4

Мнение от daiandra » 14 Окт 2013 05:38

имам карина 1.6 4 а мотор 1986г е и искам да стане 4 по 4-- за донор мисля терцел -дотука знам числата на дифовете до 1985 3-73 и 4.10 -някой пътувал ли е в тая посока - да полафим на лична за разстоянията мостове захват кардани и раздатка имелеза дет ще стане карина терцел корола- акъл че не става не ща- от автото преди 25 г не я зная тая дума

2. ако някой иска части или отговори за стария старлет задното -имам с 3 к и 4 к мотори и 2 купета с малко кила за приемници с регистрация са --на 400 кг са че и надолу в тегло

3 ако някой иска да турбинира да фане карбуратор - пробвано е - и повече изцежда и е по евтино -остава само въпроса докъде ще издържат семерините надувка -бутала биели валове има от по големите братя в К серията .....без сандвичи и тъпни само да мериш и са жълти стинки

койт не вярва ко може турбиниран старлет КАРБУРАТОР-не говоря за тъпия сток 140 150 коня с предно ако искате да прескочите 300 кв мощ без сто бона разходи -задното-старлета-карбуратора -яко турбо и майстор

с а серията сега почнам да се уча щот минах на вълна оф роуд

daiandra

Re: преправяве в 4 по 4

Мнение от daiandra » 14 Окт 2013 06:23

ПС по мераклиите с повече карбове- смачкани пистарки от малоумни шофиори бол за без пари - чета тука как си давате парите за глупостии на пешман майстори и са ядосвам - 1 старлет -най лекото купе задно което ще намерите неизгнило е 200 лева 4 карба са 100 лева мотор 5 к 7 к ще ви озори ама като дойде ще струва 100 лева отвънка - комплект биелни и основни са 75 лева на симеон ги има маслена нова помпа 70-седемдесет- лева за К сериите мотори на кръстовещето с опълченска момчето ми се радваше даже че няма на кой да ги продаде -пълен комплект гарнитури зех за 50 лв НА АЙСИН гарнитури-кат стигнете дотука разглобете 3к 5 к и 7 к моторите и мерете - спрямо надувката -сами ще се сетите кои биели и колко искат да стържете блока - 4 к е с ОГРОМЕН запас здравина на блок и лагери -кви мапове кви 5 лева кви компове --- хич да не ви се бара без нищо освен 1 спортен филтър настройки на карба и предварение 4к фръква на 90-100 коня - кат изкарате седалки боклуци барабар с мотора сте 500 кг----500 кг на 100 коня без да отвиете 1 бурма. с надувката ще ви издънят семерините и мотора ще се изпържи след 2-10000 км -обадете ми се и ще ви дам нов БЕЗПЛАТНО само да видя стария че сте се помъчили нещо да направите сами--същите дето ви земат парите МАЙСТОРИ ся ши скочат отгоре ми че не става не може.....както в 3 курс ми обясняваха класния и къмпани че Москвич 407 със масления филтър-важна подробност не може дигна 200....МОЖЕ ИИ ГИ ДИГНА БЕЗ ТУРБО важното е да вярвате в себе си и да се опитате сами-възножно и евтино е като няма електроника със стари блокове с запас и леки купетаи МАЛКО пари да изкривите от 0 до 100 секи сток боклук-почти секи.10000 км са малко ще кажете -А КОЛКО мислите ще минете като ви натъпчат колата с електроника за 10000 лева ПО МАЛКО АМА НЕ ВИ ГО КАЗВАТ ЗА да се изръсите пак

Аватар
Владислав

Мнение от Владислав » 14 Окт 2013 13:29

Много силна дрога, бе брааат... boxed.gif Кажи каква е та да я избегвам...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...

Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6

Аватар
dnedkov
Обратна връзка:

Мнение от dnedkov » 14 Окт 2013 19:39

Владислав написа:Много силна дрога, бе брааат... boxed.gif Кажи каква е та да я избегвам...
Гроздомицин е май. tooth.gif
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com

daiandra

Мнение от daiandra » 22 Окт 2013 05:42

КЪФ беше проблема да ми кажете че от корола -продавана и като терцел с мотора 4А ФИ сичко си пасва 1 към 1 със 4А каб мотора на Карината---МЕРСИ ВИ ЗА ПОМОЩТА реших си проблема и без вас -

Ади мързи ви да пробвате ама поне прочетете бе има го сдъвкано и изплюто докато се чудите ко пия -ПИЯ ГРОЗДОВА ДА -
ама на вас явно 1 начин да се сдобиете с кола над 300 коня е да си я купите наготово - ПОНЕ НА ГУГЪЛ да бяхте написали или да бяхте ме попитали-3 мотора вече съм оперирал 4к -ко съм пиел се замислили

КОЛКОТО И ДА ВИ СКУБЯТ ВСЕ ВИ Е МАЛКО- УБЕДИХ СЕ готованци -гледайте ПОНЕ

http://www.youtube.com/watch?v=AYpqv3alyQQ

http://www.youtube.com/watch?v=_Y_EunueTew

http://www.youtube.com/watch?v=Tsoi94ag8_4

http://www.youtube.com/watch?v=b6Ov-EOYVV4

daiandra

Мнение от daiandra » 22 Окт 2013 05:54

АДИ И ТУЙ ИЗГЛЕДАЙТЕ - преди да отидете да се надбегвате че не стават карбове от пистак - не ме бива с камери и компове да заснема моя преходник за синхрона ходих на часовникар-ама тука го има готово -зарад вас се разтърсих- много ще се радвам поне 1 да даде смислен коментар или въпрос -или тука само дечурлига и хора дет им земат парите????? май нямам работа в такъв форум -желая ви приятно гледане - макар че и клиповете сигурно ви мързи да гледате-на единия мисля е с размерите от припаските от 5 к

daiandra

Мнение от daiandra » 22 Окт 2013 06:00

ЕТО И ЕДНИ МИКУНИ ДЕТ НЕ СТАВАТ НЕ МОЖЕ И НЯМА КАК от ЦБР bash.gif -току що попаднах щот се вбесих от мързела ви- или коментарите са от такива дето им изнася да не се захванете сами и да ви скубят-тогава се извинявам на аудиторията -ЖЕЛАЯ УСПЕХИ

http://www.youtube.com/watch?v=rxp65prMc9U

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 22 Окт 2013 08:07

Колега, май си говориш сам - от 7 мнения в темата 5 са твои...
Няма лошо - всеки може да прави каквото си иска...
Но пък е прекалено глупаво да се опитваш да налагаш своето виждане по въпроса...
Още повече пък да даваш определения кой какво може и прави - колегите сами си знаят възможностите...
Така, че към момента тази тема е изчерпана.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Заключено